Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в неделя

Видяна: 6800 пъти

Овен
Вече ставаме с един час по-рано. Променят се пътувания, графици и съдби. Ден на откровение за правилната посока. Водете преговори с близки и партньори от чужбина, уточнете всички важни положение на връзките си. Не пренебрегвайте желанията на тялото и душата. Хапнете си сладко, днес не се пълнее. Сключените бракове ще се крепят на стабилна договорна и любовна основа.
Телец
Ден на двойнствената политика. За едно говорите и се договаряте с близките, а за друго с приятелите. Кръговете на влияние се оформят, независимо, че родовете и семействата опитват да се сближат. Ден на откровение за правилната посока и избор. Препоръчват се и преговори с партньори от чужбина. Не отклонявайте покани и предложения, от средата на май ще доминирате.
Близнаци
От днес до 28-и на обед Луната е в Близнаци. Организирайте пътувания и гостуване, което може да е полезно не само за семейните връзки, но и за предстоящата ви работа. Сменяме времето, а вие е добре да смените и подхода в ситуацията, за да спечелите някого за личната си кауза. Връзките с чужбина се задълбочават, може да ви предложат съвместна инициатива. Нищо да не се отказва.
Рак
Ден на двойнствени връзки и желание да се опита нещо по-различно. Сменяме времето, променят се и отношенията ни, нови хора влизат в семейството, но и някой се кани да го напусне. Ден на рокади и в бизнес план. Ще разберете нещо със закъснение. Затова още утре в началото на работното време планирайте разговори с шефа. Внимавайте да не останете от два стола на земята.
Лъв
Ден на откровение за важните неща в живота и за избора, който предстои. Мислете и действайте в една по-далечна перспектива. Препоръчват се връзки с близки и приятели в чужбина. Може да получите покани за работа или гостуване. В живота ви може да се появи нова възможност и резервен вариант за работа, но в любовните връзки е добре да разчитайте на проверен в годините партньор.
Дева
Луната е в нехармоничните ви Близнаци. На всички нива се очертават двойнствени отношения, които на места може да предизвикат войнствени и агресивни действия. Нищо да не се коментира, но едно обаждане от чужбина може да промени избора ви. Днес един прави предложение и се жени, а друг остава сам след поредица от изневери и конфликти. Сменяме времето, добре е да смените и подхода.
Везни
За днес са препоръчителни преговори с чужбина. Някой заверява билет за пътуване, а друг вече е стегнал куфарите. Ден на откровение за новия ви избор на партньорство, посока и цел. Не оставайте там, където не се чувствате оценени, обичани и защитени. Няма значение къде ще отидете и ще се преместите, важното е да следвате личната си мисия и да се почувствате комфортно.
Скорпион
Ден за любов, уединение и смирение. Не се оплаквайте от живота. Приемайте нещата такива каквито са. Днес не е време за недоволство. Пътувайте, уредете си делови и приятелски срещи. Интуицията ви работи на пълен капацитет. Може да разберете и усетите нещо, което в миналото сте подминавали или не сте успявали да разберете. Давате си сметка за истинската си връзка с някого.
Стрелец
Днес се оформят кръговете на влияние, а една сватба или годеж събира семействата в здрав екип. Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергии от космоса. Намерете тихо и спокойно място, може да усетите и разберете това, което до момента е било неясно и не сте го осмисляли. В такъв ден откриваме истинския смисъл на връзката и общуването си с някого и преглъщаме обидите.
Козирог
Днес се събуждате с откровение и ако мислите за някого непременно му се обадете. С някакво шесто чувство усещаме настъпващите промени и реакцията ни е едно особено очакване за нещо по-добро. И сънищата намекват за това, което вече трябва да приключите или да използвате като база за бъдещето. Осъществете връзки с близки в чужбина, уговорете съвместен бизнес и инициатива.
Водолей
Луната навлиза в хармоничните ви Близнаци. Пътувайте, осъществете връзки с приятели в чужбина. Добре е да потърсите и място за релакс, в което да се спасите от проблемите поне за малко. Сменяме времето, а това е знак, че е време да промените и подхода в ситуацията, в която не се чувствате комфортно и не сте добре оценени. Може да получите откровение и прозрение за бъдещето.
Риби
Днес и утре Луната е в Близнаци в конфликт с Нептун и Сатурн от Риби. Провокират се фикс идеи и фобии, разгарят се опасни страсти и се оформят лагерите на влияние. Не споделяйте идеи и творчески планове. Родените в първата декада влизат в конфликт с родители и деца. Утре ситуацията ще се задълбочи, ако днес не изчистите проблема и не се разберете кой на каква позиция е.
telegraph.bg

Публикувана на
26 Март 2023 година