Новина от категория България
Архив на публикациите

Отхвърлената от "Ергенът" си намери годеник

Още една участничка напусна имението на любовното риалити "Ергенът" – Лиа Кръстева. С публикация в Инстаграм красавицата сподели, че е сгодена, а любовта е била от пръв поглед. Ето и самата публикация:
"Участието ми в Ергенът беше едно от най-незабравимите преживявания в живота ми. Когато влязох аз имах страх от това да бъда сама - в живота, у дома, в главата си. Бях прекарала две години затворена в едно малко, китно, но скучно градче Берковица, където ставах всяка сутрин в 5, за да карам дядо си на хемодиализа. Всеки следобед да се грижа за него, да го карам по болници, да го храня и да тичам да наглеждам болната си пра-баба. Дядо Митко и баба Славка. Загубих и трети човек - бившата ми детегледачка и най-близка Баба Загорка, както и кучето ми Мечо, което погребах сама. Винаги сама.
Когато умряха аз загубих част от себе си. Спрях да виждам смисъл да живея. Бях отделена от всякакъв живот на млад човек, който познавах. Една година се борех всеки ден да не завия към пропастта. Не преносно. Буквално.
Когато си стегнах куфарите за Бодрум си казах “сега или ще се оправя, или наистина ще се приключва".
Не мога да ви опиша какво е чувството да бъдеш три седмици без никакъв контакт с хора, но аз се преродих. Запознанството ми с тези прекрасни девойки ми върна желанието за живот.
Когато не получих роза за първи път от много години насам аз знаех, че ще бъда наред. Страхът от самотата в мен беше само далечен спомен. За метаморфозата, която преживях вътре ще ви разкажа в подробности в моят Ютуб канал - It’s Leah’s World.
За сега ще кажа само, че вече не съм сама. До мен има един силен мъж, а пред нас едно светло бъдеще. Нямам търпение да ви разкажа повече. На другите им пожелавам късмет. Ще им трябва." /лупа

Публикувана на
25 Март 2023 година