Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Осъдиха бившата на Йозджан Дениз, шамаросала го

Б ившата съпруга на актьора Йозджан Дениз - Фейза Актан беше осъдена по две отделни обвинения за това, че е ударила шамар на Дениз и е разкъсала ризата му, докато е отивала да вземе сина им от ръцете му.
На изслушването в Истанбулския 23-ти наказателен съд присъства подсъдимата Фейза Актан, а ответника Йозждан Дениз беше представляван от адвоката си.
На съдебното заседание прокурорът, заяви, че Йозджан Дениз е посетил жилището на бишата си жена, за да заведе детето си на училище, но двамата започнали оживено да спорят. При скандала Фейза зашлевила звучен шамар на Йозджан Дениз и разкъсала ризата му. Сестрата на Фейза Еда Актан, която е подсъдима по същото дело, пък нарекла известния актьор „животно“.
Адвокатът на сестрите Актан изрази несъгласие със становището на обвинението и посочи, че тези твърдения ще окажат влияние на друго делото за родителските права над общия син на Фейза и Йозджан. Той поиска неговите поверенички да бъдат оправдани.
В крайна сметка съдът наложи глоба на Фейза Актан в размер на 4 500 турски лири, като счете, че тя му е нанесла само леки наранявания. По другото обвинение магистратите я санкционираха с 3 000 турски лири.
Еда Актан беше осъдена за обида, като тя ще трябва да заплати 2 610 турски лири на Йозджан Дениз.

Публикувана на
24 Март 2023 година