Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Тежка съдба за сръбския Митьо Пищова

Известният сръбски певец Ера Ойданич дълго време живее тежък живот. Причината за трудностите е съдбата на дъщеря му. В интервю за сръбска медия той разказва открито за увреждането на Жасмина.
„Жасмина е инвалид от раждането си. От тогава тя живее с мен. От малка беше с майка ми, баба Радина“, разказва Ойданич и посочва, че тя се е грижила повече за дъщеря му отколкото нейната собствена майка.
Според певеца при раждането акушерите са увредили мозъчния нерв на Жасмина. Вследствие на това тя получила и проблеми с говора. „Жасмина остана инвалид, но слава Богу не е стопроцентов. Че е неподвижна, в количка, че трябва да носи памперси, вече сте чули, но не е така. Тя просто има трудности с говора. Освен това работи феноменално. Какво да ви кажа сега? Как се чувствах? Само Господ и аз знаем“, сподели още Ера Ойданич.
Той стана известен и с прозвището си Сръбският Митьо Пищова, след като сподели открито за сексуалните си подвизи. Преди време обяви, че мушкал в кревата си 50-години по-млади от него девойки. За капак, бил пробвал и с мъже./телеграф

Публикувана на
24 Март 2023 година