Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Непознат нахълта в дома на Риана, искал да се жени за нея

Полиция е била извикана в дома на певицата Риана, след като мъж се е опитал да се промъкне в имота на изпълнителката, за да й предложи брак.
Говорител на полицейското управление на Лос Анджелис потвърди пред Page Six, че мъжът е бил арестуван на нейния адрес в Бевърли Хилс.
Мъжът е пропътувал целия път от Южна Каролина, за да предложи брак на изпълнителката, преди плановете му да бъдат осуетени от нейната сигурност, според TMZ.
Екипът на Риана веднага се обадил в полицията и мъжът, който бил облечен в яркочервена качулка и спортен панталон, бил ескортиран с белезници. Въпреки това, тъй като неназованият мъж не стигнал по-далеч от алеята на Риана, той просто беше разпитан и по-късно освободен.
Не е известно дали Риана, която е бременна с второто дете на нея и A$AP Роки, е била у дома по време на инцидента. Това не е първият път, когато певицата трябва да се справя с нежелани посетители, които се появяват на прага й. Още през 2018 г. мъж на име Едуардо Леон беше арестуван, след като нахлул в дома на носителката на „Грами“ и я чакал там повече от 12 часа./телеграф

Публикувана на
24 Март 2023 година