Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Украински близначки предложиха на Путин да купи девствеността им за 1 милион евро

18-годишни сестри близначки от Киев решиха да продадат девствеността си. И не просто да „забогатяват“, а целите на момичетата са най-добрите - „да спрат конфликта в Украйна“, информират местни медии.
Затова основното им послание е към руския президент Владимир Путин. По-добре е да се забавляваме, отколкото да се бием. Вече пълнолетните момичета от Киев Мери и Алис започнаха "търга" с един милион евро (очевидно по 500 хиляди за всяка), пишат чуждите агенции.
Уви, не всички сънародници оцениха "патриотичния" импулс на сестрите. Някои ги критикуваха за наддаването. Други бяха възмутени, че „лотът“ се предлага в евро. „Вече не се котира гривнята?“, подразни момичетата един от коментаторите.
„Ами ние не сме проститутки, а го правим за патриотична идея. Няма да ти дадат повече за групов секс. Между другото, защо не търгуват в Украйна?“,
„Девици в Украйна на 18 години?… Не вярвам!“,
„До каква степен хората са зомбирани в Украйна ...... Дъното не се вижда от това”,
„Това е Украйна. Цирк и лудница в една бутилка “, коментират потребителите.
Но имаше и такива, които посъветваха сестрите да отделят средства за нуждите на въоръжените сили на Украйна.По-рано руската порно звезда Лола Тейлър предложи на украинския президент Володимир Зеленски да спи с нея в замяна на капитулация.
Но други украински жени се решиха да подкрепят своите бойци с научен подход. Първо се консултираха с психолози как да повдигнат духа на украинските военни и те казаха, че е най-добре да публикуват откровени снимки. Така момичетата създадоха специална група в интернет, където публикуваха "голота".
БЛИЦ

Публикувана на
23 Март 2023 година