Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Карла Бруни разгневи цяла Франция със снимка

Бившата първа дама на Франция Карла Бруни шокира мрежата с външния си вид. Съответният материал и коментари се появиха в Daily Mail.
Тези дни 55-годишната съпруга на Никола Саркози посети ревюто на Saint Laurent на Седмицата на модата в Париж.

Бруни неведнъж е признавала, че не е спряла да бъде професионален модел, въпреки че модната й кариера е приключила. Доказа го и на последната си публична поява. За шоуто съпругата на Саркози се бе издокарала в черно удължено сако с колан, тънък черен чорапогащник и заострени обувки на висок ток в тон с тоалета. Визията си бе завършила с черни очила. Косата й бе спусната, а гримът - почти незабележим, в естествени цветове. С две думи - истинска французойка. Тоалетът, който бе облякла вместо рокля, идеално подчерта тънките й и дълги крака.
Това, разбира се, не остана незабелязано от интернет потребителите. Но нещо друго стана повод за гнева им. Те обърнаха внимание на лицето на бившата първа дама и неудачната корекция, която си е направила.
"Скъпи богати жени, спрете да позволявате на пластичните хирурзи да променят лицата ви. Никога не свършва добре", "Тя все още има страхотна фигура, но какво ще кажете за лицето й?", "Твърде много инжекции", отбелязват те. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
23 Март 2023 година