Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Тя мисли, че пее добре? Оууууйееее!”

С остра реакция към колега втрещи Милица Гладнишка във фейсбук в неделя, докато в ефира на Нова тв течеше лайф на „Като две капки вода”. Не написа име, но всички прозряха, че визира Яна Маринова, която е сред участниците в шоуто, и веднага се възмутиха от неколегиалното и грубо отношение на актрисата с музикален талант. Сигурно затова, след около половин час, Милица редактира поста си. Явно бе забравила или не знае, че хронологията на промените е видна.
„Тя мисли, че пее добре? Оууууйееее!”, написа Милица по адрес на Яна Маринова в неделя вечерта. Последваха мигновени реакции. Десетки изразиха разочарованието си, че актрисата, която се изявява и като певица, си е позволила да критикува по този начин колега. Определиха го като грубо и неколегиално. Припомниха, че шоуто е за имитации, а не певческо състезание, така че музикалният талант не е водещ. Освен това всяка година имало професионални певци, но и актьори без музикален талант. Някои припомниха представянето на Милица в предишен сезон на „Като две капки вода”. Тогава и тя имала лоши дни. Като например този, в който имитирала Риана. „Риана ми беше пълен потрес, така е! Но, никога не съм казвала, че мога да танцувам. Напротив, признавам си като не мога”, отвърна Гладнишка. Въпреки че опита да оправдае поста си, след близо половин час актрисата явно размисли, защото го редактира на: „Ох...!”.
Така или иначе, за всички стана ясно, че Милица се е подразнила от певческите напъни на Яна Маринова. Още повече, че тъкмо тя заяви след плачевното си представяне, че научила да изпълнява песента добре, но после си казала: „Какво да покажа? Че мога да изпея добре песента? Няма никакъв смисъл”. И решила да се опита да пресъздаде енергията на Краля на попа. И това не й се получи, според всички. Иначе в музикално отношение, изявата й наистина бе мъка да се изтърпи. Видно бе, че и журито едва изтрая края й. Всички гледаха слисани и леко объркани. Димитър Ковачев – Фънки клекна под масата, за да не коментира. Изплашил се, обясни той, от изпълнението и затова се скрил. Веселин Маринов също се въздържа от коментар. Само Асен Блатечки се изказа - някои теглят къси клечки, а Яна изтеглила греда. Колегата й изтъкна, че е научила танците на Краля, но пък енергията му няма как да се имитира. Хилда само се чу да подхвърля, че в имитацията на Майкъл Джексън са заложени много задачи. /хотарена

Публикувана на
19 Март 2023 година