Новина от категория България
Архив на публикациите

„Една госпожа, явно много ме мрази, ми вика - искам пак да станеш премиер!“

„Ако сега не победим и не направим правителство, за следващите избори не трябва изобщо да излизаме и правим агитация.“ Това заяви Бойко Борисов във Велико Търново.
„Ние им оставихме по сметка 1,2 млрд., за да може да го продължат - с нас, без нас, няма значение. В момента международният трафик ви минава през центъра на града. Какъв въздух дишате, да ви питам? Тука на баира ТИР-овете как пушат и всичко ви влиза в блоковете и две години си мълчите. И слушате Рашков, Шишков с глупостите им“, обърна се той към множеството в залата.
"Тази година нямаме една стотинка по еврофондовете. Срамота! Когато е управлявал ГЕРБ, са работили абсолютно всички еврофондове. Нямахме нито едно наказание, а сега се води една популистка лява политика, която ни обрича на фалит. Кое ни спасява в момента? Спасява ни оръжейната промишленост, която изнася за 5-6 милиарда оръжие за Украйна, спасява ни скъпият ток и преработката на руски петрол, който изнасяме за Европа", обяви лидерът на ГЕРБ
"Една госпожа, явно много ме мрази, ми вика - искам пак да станеш премиер. Ама парите са похарчени, няма ги. А вие искате сутринта да си измиете очите и зъбите и този сън, който сте сънували две години, да изчезне. Все пак ние не сме богове. Ние сме хора и всичко това сме постигали с много работа, време и вашата подкрепа. И затова сме се старали да правим всичко, което да ви е добро", подчерта бившият премиер.
"Така че всичко зависи този път от вас и колко хора ще убедите да гласуват. В случая се наемам с колегите да направим нещо по-добро от сегашното, само ако имаме мощна подкрепа. Ще има и саниране, и строителство на магистрали, и на ВиК сектора", увери той.
"Кой не мина, той не ни ограби! Докато ПП управляваха, България е дала 5 млрд. на Путин - вашите пари от джобенцата, заминаха за там. И си говорим за евроатлантизъм и за какво ли не. Вместо да постъпят като Чехия, Унгария, Румъния, Полша, те изгониха готвачките от руското посолство", заяви водачът на листата на ГЕРБ в Пловдив. /лупа

Публикувана на
19 Март 2023 година