Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Децата на Хю Грант се срамуват от баща си

Актьорът Хю Грант призна, че има навика да смущава малките си деца, танцувайки на най-неочаквани места. Звездата е цитирана от Hello! в интервю за подкаста The View. Грант разказа, че винаги е бил сдържан човек, но през последните години се е научил да разпуска повече. И понякога танцува навсякъде, където чуе музика, дори на най-неочаквани места.
"Сега вече наистина не мога да спра! Чуя ли музика, танцувам, дори ако съм в "Старбъкс", пак танцувам! Децата ми ме молят да спра да го правя, защото това ги смущава".
Подобно откровение от страна на Грант за децата му е много рядко срещано. Актьорът и съпругата му Анна Еберщайн крият личния си живот старателно и особено трите си деца от любопитни очи.
Грант има общо пет деца. Първото му дете, дъщерята Табита, се ражда, когато актьорът е на 50 години. Майка ѝ е Тинглан Хонг. Само година по-късно се ражда и второто му дете - синът Джон - от шведската продуцентка Анна Еберщайн. След това Грант отново се събира с Хонг и в резултат се ражда синът на Хю - Феликс. Четвъртото дете отново е родено от Еберщайн. През 2018 г. актьорът и продуцентът се сдобиват с третото си дете заедно. те все още крият к неговото име и пол.
Грант и преди е признавал, че обича децата си безумно много. Споделял е, че би искал да беше послушал съветите на приятелите си, създавайки семейство по-рано. /телеграф

Публикувана на
19 Март 2023 година