Архив на публикациите

Драматичен турски сериал тръгва по NOVA

Завладяващата история на премиерния романтичен сериал „Наследство“ ще плени зрителите от 20 март в 12.30 ч. по NOVA. Пожъналата огромен успех турска поредица с участието на Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу проследява отношенията между две напълно противоположни личности, които са обединени от общо наследство. Епизодите на сериала ще бъдат излъчвани всеки делничен ден от 12.30 ч.
„Наследство“ разказва историята на красивата и смела Сехер, чийто живот се преобръща, когато сестра й Кевсер загива в трагичен инцидент. Преди да умре, Кевсер моли Сехер да се погрижи за 5-годишния й син Юсуф, защото не иска детето да бъде отгледано от поквареното семейство на покойния й съпруг. Водена от желанието да изпълни семейния си дълг, Сехер оставя зад гърба си стария си живот и се премества в имението Къръмлъ, където ще се сблъска с властния и студен бизнесмен Яман, който е брат на бащата на Юсуф. Яман не е способен да обича заради травмиращото си детство, но племенникът му е единственият човек, към когото той изпитва привързаност. Отглеждането на малкото дете ще отприщи океан от емоции у Сехер и Яман, които ще трябва да се изправят срещу миналото, скрило неочаквана тайна.
Продуциран от Карамел Япъм („Назови ме по име“), сериалът привлича силен зрителски интерес не само със своето съвършенство в сюжета, но и с невероятната екранна игра на двамата главни актьори Халил Ибрахим Джейхан и Съла Тюркоглу, които се радват на широка популярност. За нужната чувственост и финес на историята допринася и най-младата звезда в сериала Берат Рюзгяр Йозкан, когото зрителите ще видят в ролята на малкия Юсуф. /телеграф

Публикувана на
19 Март 2023 година