Новина от категория България
Архив на публикациите

Дървен пухкав философ

Момата, която безспорно е доста различна от джукестите хубавици в предаването “Ергенът”, напоследък се намира на гребена на славата. Освен че е доста активна в социалните мрежи, тя използва и всяка възможност да блесне с писания.
За жалост обаче, първоначалното одобрение от страна на хората се замени с доста отрицателно отношение. Неочакван повод за това дадоха напъните на Пам Велидис при всички положения да се изкара умна и интелигентна.На практика момичето забрави, че пухкавата фигура далеч не гарантира, че в главата имаш нещо.
Мнозинството бързо осъзна, че зад увереността ѝ, че е интелигентна и способна, се крият доста комплекси.
Някои я определиха като дървена философка, която не се спира пред никого, само и само да покаже колко може. Според други килограмите в повече не са причина да излезеш пред цяла България, за да докажеш нещо на някого.
Трети пък ударно се възмутиха, че освен да клюкари и да се самоизтъква, Пам Велидис не разкрива нищо друго пред камерата.На всичкото отгоре тя не се смущава и да парадира нито със самочувствието си, нито с особеното си високомерие. И макар да твърди, че те са защитна реакция срещу всеки, дръзнал да я нападне, в сторито си показва по-скоро комлекси и липса на комфорт в собствената си кожа. /флагман

Публикувана на
18 Март 2023 година