Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Джансу Дере разкри къде е „изчезнала“

Известната турска актриса Джансу Дере проговори за първи път след слуховете, че е изчезнала при разрушителните земетресения, които удариха страната й преди повече от месец. След слуховете за изчезването й се появи видео, на което се вижда как тя помага на пострадалите, но феновете й все още се притесняват за нея, тъй като не се афишира публично.
42-годишната звезда едва сега реши да говори пред турската Си Ен Ен и да разкрие какво всъщност й се е случило и защо толкова време не е била активна в социалните мрежи.
"Нямах намерение да тревожа никого. Не съм човек, който използва социалните мрежи много. Instagram ми служи като албум, в който споделям щастливите си моменти", каза тя и добави, че истинската причина за отсъствието й е нараняване. А именно, тя си счупи петата и се възстановяваше вкъщи, а това беше причина да не се появява никъде.
Актрисата не е публикувала в Instagram, където е последвана от 2,7 милиона души, от 5 януари и мнозина се опитваха да разберат къде е и дали е добре. Предвид факта, че къщата й се намира в най-пострадалия район, новината, че е починала, се разпространи в социалните мрежи, защото нямаше вест от толкова време. Що се отнася до любовния й живот, упорито се говори, че в момента красивата актриса има връзка с 8 години по-младия си колега Метин Акдулгер, но никой от двамата не потвърждава това публично. /труд

Публикувана на
18 Март 2023 година