Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Днес е един от лошите дни през март, остават още три

Март 2023 е богат на астрологични събития, като повечето от най-трудните дни са в края на месеца, когато ще се случи съвпадът на най-активните планети, което оказва голямо влияние върху състоянието на много хора.
17 март 2023 г. е денят на съвпад на Слънцето и Меркурий
Съвпадът на Слънцето и Меркурий може да допринесе за умствена активност, вдъхновение, повишена енергия и мотивация за постигане на вашите цели и планове. В този ден обаче може да възникнат недоразумения заради неяснота или липса на информация, противоречиви мнения и отхвърляне на позицията на събеседника. В това отношение денят е много опасен по отношение на конфликти, кавги и изблици на агресия.
25 март 2023 г. - денят на прехода на Марс в съзвездието Рак
В този ден хората могат да усетят прилив на енергия и в същото време да изпитат емоционално вълнение. Много е вероятно дори уравновесените хора да реагират остро на всички събития. Това може да доведе до по-динамично и нервно общуване. Марс ще остане в Рак дълго време, но първият ден е най-опасен, защото по-нататък Марс ще отслабне, преминавайки под влиянието на елемента Вода в съзвездието Рак.
28 март 2023 г. - денят на съвпад на Меркурий и Юпитер
Хората могат да изпитат промени в настроението, загуба на чувство за мярка и контрол над себе си. В този ден някои изпитват необяснимо чувство на безпокойство, увеличава се вероятността от конфликти, които възникват почти изневиделица. Хората стават агресивни, понякога по-късно самите те не могат да си спомнят какво е причинило кавгата с приятел или любим човек. Въпреки това оплакванията, нанесени един на друг в този ден, продължават много дълго време. Препоръчителное да се въздържате от пътувания, командировки и шофиране. В идеалния случай този ден трябва да прекарате сами, правейки спокоен семеен бизнес.
30 март 2023 г. - денят на съвпад на Венера и Уран
Последният труден, но най-опасен ден от март е изпълнен с непредвидими събития. Това се дължи на противоречието на тези планети. Отговорна за любовта, красотата и връзките, Венера, в комбинация с Уран, склонен към разрушение, носи нестабилност и неконтролируеми промени в личния живот на хората. Ако хората не контролират действията си, този ден от живота им може да стане отправна точка за верига от последващи негативни събития, катаклизми и прераждания. За да не приспива взаимодействието на тези планети вашето мислене и да не води до критични последици, опитайте се да бъдете внимателни във всичко, което правите през този ден, особено ако има препятствия по пътя.© Actualno.com

Публикувана на
17 Март 2023 година