Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Натали Трифонова с нов мъж

Натали Трифонова посрещна националния празник 3 март в Сърбия. Синоптичката и водеща на Би Ти Ви се възползва от почивните дни и отскочи до съседната ни държава. Там хубавицата е купонясвала в известен кабаре клуб. Тя не пропусна да качи и снимки в социалната мрежа. На кадрите до нея се вижда мъжка ръка в черна риза.
Запознати издават, че има нов мъж в живота си, макар упорито да го крие. Откакто се раздели с дългогодишния си приятел от детинство Доан Хасан, блондинката се старае да пази личния си живот в тайна. Преди време я свързваха с мъж на високо ниво, ала слуховете останаха непотвърдени.
Прехвърлила 30-те, отдавна се чувствала готова за семейство и дете, но така се стекли обстоятелствата, че кариерата й излязла на преден план. Тя води 2 предавания по Би Ти Ви, както и прогнозата за времето.
Привърженичка на брака и не иска да ражда дете без подпис в гражданското. „Не съм била сгодена. Смятам, че мъжът трябва да предприеме първата крачка, когато се почувства готов. Аз съм „за” брака. Искам да се видя в бяла рокля. Днешното съвместно съжителстване на семейни начала не е моето нещо. Щом двама души се обичат, какво им пречи да се оженят? Не виждам причина това да не се случи”, разказва синоптичката.
В продължение на 3 години излизаше с бившия водещ на Нова тв Деян Веселинов, а после и с футболиста Антонио Аниете. Най-голямата й любов досега е мургавият ерген от турски произход Доан Хасан, с когото се знаят още от ученици. След завършването на гимназията обаче пътищата им се разделили за известен период. След време пак се събрали и връзката им продължила на приливи и отливи. Натали смятала, че двамата са сродни души, неотдавна обаче скъсали окончателно.
Сега се радва на нова любов в живота си и изглежда щастлива. Говори се, че актуалният й приятел бил доста заможен. Като цяло, синоптичката винаги е предпочитала богати мъже и този път не направила изключение.

Публикувана на
14 Март 2023 година