Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Мария и Валери се татуираха заедно

Мария Бакалова и Валери Григоров са се татуирали заедно. Това стана ясно от видео, с което холивудската актриса честити рождения ден на любимия си.
„Днес празнуваме, защото ти си се родил. Бъди много здрав, много много много щастлив, смей се много, вълнувай се много, обичай смело, рискувай дръзко и знай, че ти наистина можеш всичко. Имай найййй-яката година досега и нека всяка следваща бъде все по-добра от предишната!”, написа блондинката към видеото, в което са запечатани цял куп целувки и щастливи моменти от връзката им, включително и в студио за татуси.
Клипчето, което актрисата качи в Instagram, събра хиляди лайкове. „Това е най-сладкото нещо, което съм виждала в последно време. Пазете любовта си, моля ви!” и „Каква неочаквано добра комбинация”, гласят част от коментарите под видеото.
За връзката на единствената българска актриса, номинирана за "Оскар" и сина на шампионката ни по стрелба Мария Гроздева стана ясно навръх Свети Валентин, а "Телеграф" ги излови да се наслаждават на романтична ваканция в СПА столицата ни Велинград. Малко след това пък каскадьорът представи актрисата на своето голямо семейство. /телеграф

ВИДЕО

Публикувана на
12 Март 2023 година