Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Мъж почина в болницата след пожар в дома му

Починал е мъжът, който пострада при пожар в дома му в село Крумово. Огнената стихия се разрази към 22 часа на 3 февруари. Към мястото на пожара бяха изпратени три пожарни коли.
Огнеборците успяха да потушат огъня, но нанесените щети бяха огромни. Имаше двама пострадали - мъж на 62 години, с изгаряне, и съпругата му, с физически наранявания. Те бяха откарани в болница. Там мъжът е издъхнал.
Кметицата на селото Румяна Самоковарева да отправи призив.

"Уважаеми жители на село Крумово, скъпи приятели, в критични ситуации настъпва времето за действия. Преди дни в населеното ни място имаше инцидент, при който вследствие на пожар едно семейство остана без покрив, а няколко дни по-късно за съжаление един от пострадалите загуби живота си. В този изключително тежък и труден за семейството момент, моля, всеки който има възможност да се включи в акцията по разчистване на отломките от пожара! На 09.02. 2023 г. (четвъртък) в 9.00 ч. всеки, който има възможност и желание да се включи с доброволен труд в помощ на пострадалите, може да дойде на ул. “Хан Крум” 93. Нека, както сме правили многократно, отново да подадем ръка на нуждаещите се!".

Публикувана на
08 Февруари 2023 година