Новина от категория България
Архив на публикациите

РазКеворкират българския слугинаж

Всичко приключи за три дни – и все едно, че не е било. Телевизионният слугинаж пък отдели повече време за аферистите от НЕКСО, отколкото за сбогуването ни с Македония. Оставете скопяните – всъщност, нашите политически бездарници предадоха България. Вече сме нежелани пришълци в Македония.

Кеворк КЕВОРКЯН
Сега започва истинската гавра с Историята ни.И с нас самите.Скопските безумци няма да се спрат пред нищо. Никой няма да ни защити – всички разбраха, че сме безволеви послушници.
Политическите репеи не проумяват, че една държава с ампутирана история е нищо.Няма милост за нея, щом е позволила да бъдат преиначени живота и делото на героите й.
Скопяни ни показаха, какво ни очаква. И повече няма да повтарят.Ще диктуват безмилостно правилата на играта/гаврата.А нашите бездарници се оказаха по-безотговорни дори от коминтерновската паплач. И по-глупави: оставиха се да ги баламосват с договори, комисии и пазарлъци.
А още от самото начало беше ясно, че нямат воля да се противопоставят на македонските насилници.Колко жалки бяха в Скопие! Щом не пускат Народа, върнете се и вие, бре! Сякаш не съзнават, какво се случи.Те ви направиха за смях – а вие ще им подарявате генератори за граничните пунктове.
Хубав бартер, тъкмо по кройката на политическите ни безхаберници: скопяни заличават всичко Българско в Македония, а нашите им подаряват генератори – да им е по-светло, докато късат страници от Историята ни.
Случилото се в събота/4 февруари не беше някаква репетиция. Това е краят - скопяни ни казаха, че всичко е свършено. Отсега-нататък те ще бият тъпана.Нашите просто си изпълниха ролята на политически слугини.Направиха кефа на новите си покровители – час по-скоро да довлачат и Македония под опеката им.
Радев мълчи красиво – можеше поне да похвали протежето си ПростоКирчо за блестящо проведената антибългарска операция.А то вече открито ни се подиграва – ето така:
"Важно е да не оставяме ракурса на отношенията между двете страни само на тема какъв инцидент се е случил“.Подобно говорене вече не е израз на обикновено шарлатанство - това е безсрамно унижаване на Българската Свяст.
За нас бе съдбоносно важно да не оставяме „ракурса на отношенията“ в ръцете на нехранимайковци. Но го направихме.
ПростоКирчо си свърши работата. Сега му направете паметник.
Има още една важна особеност в нашенския слугинаж.По-наперените му герои уж са шампиони в подмазвачеството, готови са да оближат по всяко време подметките на новите си покровители – често и без никакъв повод, ей така, за да не загубят езиците им сръчността си. Най-усърдни в това отношение са „десните“.
Обаче като им засмърди на пари, изведнъж се променят.НЕКСО ги показа и от тази им страна.Бяха най-активните апологети на американския закон „Магнитски“, въпреки че той е неприложим у нас и в Европейския съюз. Сега обаче настървено бранят аверите си от НЕСКО - тъкмо от американското законодателство.
Бойко В. от „Панорама“/БНТ също се накокошини на тази тема – от НЕСКО не са извършили престъпления, повтаряше той.Утре сигурно така ще говори и за скопяни.Ей такива са днешните телевизионни „институции“.
На 4 февруари 2023 година бе сложена точката на една многолетна агония.Остава ни пасивно да наблюдаваме едно безподобно Крушение на Българщината.

Публикувана на
07 Февруари 2023 година