Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме във вторник

Видяна: 5620 пъти

Овен
Днес ще имате повод да почерпите, но повече в делови план отколкото в посока на личните връзки. Офертите ви ще се приемат, ще получите изгодни поръчки и допълнителни бонуси. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията и да не изпускате нишката на разговорите. Печели този, който усеща кога да настъпи и кога да отстъпи. Не може да действате с инат и да очаквате разбиране.
Телец
Днес и утре Луната от Дева прави брилянтни аспекти с планетите в Козирог и с Уран от Телец. Планирайте подписване на нови договори. Всичко предприето днес и утре ще стабилизира работата, връзките ви и положението ви в средата, в която действате и гоните някаква амбиция. Изискването е да не се отива в крайности, да се спазват законите на дипломацията и да се увеличи самоконтрола.
Близнаци
Градусът на напрежението се покачва. Луната навлиза в нехармоничната ви Дева и до утре ще застане в опозиция на Венера и Нептун и в конфликт с Марс от Близнаци. Съветът е да не отивате в крайности и да не взимате болезнени за вас и близките ви решения. И на работното място се очертават кризи, особено ако имате интимна връзка по месторабота. Влизате в преразход.
Рак
Днес е лесно да се разкрепостиш, да излезеш от ограниченията и вечните задръжки. Важното е всичко да е с мярка и да не се отива в крайности. Освобождават се залпово неконтролируеми енергии и емоции. Нещо, от което сте се отказали отново идва на дневен ред и дано този път носи радост, а не проблеми. Не подновявайте прибързано стари и неравностойни връзки, изчакайте с обвързването.
Лъв
Ден на виното и камбаната. Ще има за какво да почерпите, ще се похвалите с успех и придобивка. Доставете си радост, споделете успехите си с близките. Във всеки момент контролирайте ситуацията и поведението си. Да не се отива в крайности. Успехът е там, където всичко е с мярка, дозирано, премерено и претеглено. Чакайте изгодно делово предложение и не бързайте с отказите.
Дева
Днес и утре Луната е в Дева в опозиция на Венера и Нептун и в конфликт с Марс. Стъпвайте на пръсти, не отивайте в крайности, не изневерявайте и опитайте да простите изневерите. Самоконтролът е труден. Позволявате си нещо забранено, нарушавате личните си табута и обещания. Дано поне да си струва, но каквото и да изживеете в този ден ще си го платите. Нищо не ни се дава даром.
Везни
Нещо търсено от доста време само ще ви намери. Чакайте обаждания, покани и предложения. Не бързайте да отказвате, проучете нещата и излезте със собствено предложение или виждане по въпроса. Днес с лекота придобивате вътрешна свобода и по някакъв начин се разкрепостявате. Сега е момента да излезете от черупката си, да видите света и да направите отдавна замислен ход.
Скорпион
Излизате от слаб и рисков период. Днес може да направите важна крачка в нова посока. Идват предложения, обаждат ви се с покана, ще имате повод да почерпите и да зарадвате близките. Търсете пътя на компромиса. Не може да угодите на всички, но поне някой ще остане доволен от взетите решения. Ще се почувствате с една идея по свободни и значими, ден на разкрепостяване.
Стрелец
Луната навлиза в конфликтната ви Дева и до вечерта застава в опозиция на Венера и Нептун и в квадратура с Марс. Положението става напрегнато и натегнато, вероятни с изневери и неприятни разкрития. Старайте се да не отивате в крайности и във всеки момент да ви ръководи чувството за мярка. Не си позволявайте алкохолни злоупотреби, особено ако ще пътувате утре рано сутринта.
Козирог
Луната навлиза в хармоничната ви Дева. Може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Спорове и дела ще се разрешат във ваша полза и интерес. Получавате желаните оферти и може да сключите изгодни договори. Чакайте предложение, за което ще почерпите. Бъдете активни във връзките, но без да отивате в крайности, за да не изплашите птичето на късмета.
Водолей
Ден на предложения и възможност да се устроите на по-добро място. Ще ви се обаждат приятели и познати с важни вести и покани. Не се колебайте, случващото се днес може да ви извади от застоя и да ви предложи по-добро решение на спорните въпроси. Важното е да не залитате в крайности и във всеки момент да си гоните целта. Денят е добър за обвързване, годежи и брак.
Риби
Родените в първата декада лесно отиват в крайности, казват и правят неща, за които ще съжаляват. Чувството за мярка да не ви напуска, независимо какво се случва. Не излизайте с крайни мнения и становища по лични и професионални въпроси. Днес и утре Луната е в знака на опозицията ви Девата. Лесно може да настроите околните срещу себе си, бъдете сдържани.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Февруари 2023 година