Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Май и юни ще са трудните месеци тази година

Ивелина Раянова е на 35 г. Родена е в Трявна.Завършила е право в Бургас и от 15 г. живее там.Постепенно стигнала до нумерологията и различни духовни практики.С времето придобила много нови знания и умения и вече е уверена, че може да помага на хора за един или друг проблем, както и да сочи верния път, начертан им от вселената и душата.

- Г-жо Раянова, как от юрист станахте лечител на човешките души?
- Не се чувствам лечител. Аз мисля, че мога да помагам на хората да решат свои проблеми. Когато следвах, бях много отдадена, дипломата ми е висока, учех с желание и амбиция. Стигнах до нервен срив и започнах да получавам паникатаки.
Започнах да ходя по лекари, които ми казваха колко съм здрава и как нищо ми няма, но аз се чувствах много зле. Тогава започнах да търся сама как да се справя. Разбрах, че има такова нещо „социална тревожност“, стигнах до една група за емоционална интелигентност – 4 години ходих 2 пъти седмично там. Започнах да разбирам, че има нещо много по-голямо от мен в тоя живот, каква е вселенската мъдрост, какви закони движат света, защо аз се чувствам зле.
- Колко време ви трябваше първо да помогнете на себе си?
- Бях на 24 г., когато светът ми се счупи. Две години се лутах, докато започна усилено да работя със себе си, и така вече 9 години.
- С какви въпроси се обръщат хората към вас?
- Хората много често се интересуват защо им се случват неприятни неща, а много често отговорът е, че просто не са си на пътя – душата е избрала да дойде на този свят за нещо, с определена мисия, и когато човек не я изпълнява, влиза в страдание. Човек върви в живота си или през знанието – знаеш го, разбираш го и го правиш, или през страданието е другият вариант, но когато се умориш да страдаш, започваш да търсиш причините и пак стигаш до знанието.
Другото, което много често питат, е за партньорските взаимоотношения, за тези с деца, с родители. Нумерологията дава възможност да се проследят различни модели на поведение - защо даден човек реагира по определен начин и когато се знае отговорът, това е разбиране за другия, което помага на човек да търси начин как да се справи. Тогава човек става творец на живота си, защото вече знае, че силата е в него, от него зависи как ще се справи.
- Каква ще е 2023 г.? В кои месеци има кармични кръстове и бихте ли обяснила това понятие?
- 2023 г. е с вибрация 7, което означава, че годината е подходяща за духовно израстване.Тази година има нужда духът и материята да намерят баланс помежду си. Годината поставя много въпроси, свързани с вярата – в какво вярваме, какви са вярванията ни, колко силна е вярата ни, вярваме ли в себе си или все търсим нещо извън себе си. Ще има много провокации в тази посока.
- Кои месеци ще бъдат по-трудни?
- Трудните месеци през годината ще бъдат май и юни. Май е с вибрация 4 и картата има геометрия, която се нарича кармичен кръст, което ще даде страдания, стрес, страх, неудовлетворение, недоволство. Хората ще имат трудности с цел да ги преобърнат, да чуят себе си, защото високото проявление на числото 4 е числото на душата. Душата отвътре крещи и иска да я чуем какво иска. И когато ние не й даваме това, което иска, ние сме недоволни. Ако задоволим душата си, тя няма да страда. През май емоциите ще разболяват хората. Юни също ще бъде труден месец. Той е с вибрация 5, геометрията пак е кармичен кръст. Кръстовете дават преобръщане на хората – голяма сила, която идва и преобръща хората. Ако човек иска да направи нещо и не му достига сила, кръстът дава сила, помага да постигнеш целта си. Юни ще е свързан с морала, принципите и законността. Ако си постъпвал неправилно и неморално през предните месеци, ще получиш наказание от обществото под някаква форма или глоба.
- Кога ще са благоприятните месеци?
- От юли нататък всички месеци са хубави. От август до ноември можем да правим всякакви нови неща – да постъпваме по нов начин и да внасяме промени в живота си. Имам любим цитат от Айнщайн: „Лудост е да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различни резултати“. През всички тези месеци ни се явява възможност от тяхната вибрация по нов начин да постъпваме и това ще бъде възнаградено. Различното действие ще ни даде различен резултат и ще получим нещо ново в живота си. Хубаво е хората да се възползват и да го правят.
- Като насочвате хората как да променят поведението и живота си, значи оправяте съдби?
- На практика да. Понякога на човек му е нужно много мъничко, за да направи крачка на пътя си, друг има нужда от повече работа.
От неотдавна изследвам родове. По рождените дати на майка, баща, вуйчовци, лели, баби и дядовци, три поколения назад, аз мога да погледна, като изготвя карти с кого е по-свързан от рода си наследникът и какви черти е наследил от родовете, каква мисия са имали прародителите и какво може да е достигнало до наследника като задача.
- Откривате ли родови проклятия?
- Не. Но мога да споделя, че ходя на семейна констелация – това е метод от няколко години в България и чрез него човек може да види също с кой прародител е свързан. Има хора, чиито рождени карти са с кармичен кръст, това дава тежка съдба, някаква карма да изкупи. Тези хора често живеят живота на някой прародител и изобщо не могат да си влязат в живота. Много често децата застават на мястото на някоя баба или дядо, на някой изключен от рода. Например, когато е имало пияница в рода, не се е говорело за него, било е срамно, това се нарича изключване, родът спира да говори за него. След време в рода се ражда човек с проблеми с алкохола, за да напомня за изключения роднина с коментари от типа: „Виж го, като чичо си е“.
Аз не владея този метод на семейна констелация, но през нумерологичната карта мога да видя, че има възможност за някакво объркване с майката или бащата. Когато родителите са в неподходяща връзка за брак, обикновено някой от тях усвоява детето за партньор. Ако детето стане партньор на майка си или баща си, то в живота си не може да има партньор, остава сам, защото партньорското място до него е заето от някой от родителите му.телеграф

Публикувана на
06 Февруари 2023 година