Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни предричат звездите за понеделник

Видяна: 5960 пъти

Овен
Днес може да постигнете компромиси, да се разберете с партньорите, с шефовете и с потенциалните си клиенти за условя по договори и за цени на стоки и услуги. Водете преговори и ще получите изгодни оферти. Сега е момента да се обадите на тези, с които искате да подновите връзката и отново да сте заедно. Ден на човешката душа, опитайте да разберете човека до вас.
Телец
Денят ще е труден повече за родените в третата декада, особено ако не смирят апетитите и не опитат да направят компромиси в една трудна ситуация. Денят се свързва с човешката душа, с желанието да си простим, разберем и помирим. Ако продължавате да държите на своето и не влезете в положението на хората до вас ще се лишите от важно приятелство и връзка. Крясъците разболяват.
Близнаци
Днес може да се постигне примирие, да се раздели неделимото преди и да се излезе с важно съвместно решение. Ако всеки направи своя компромис и крачка към другия ще се намери решение на всеки спорен казус. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Препоръчват се и физически упражнения водещи към душевна и физическа хармония. Крясъците разболяват.
Рак
Направете опити за сближаване, особено ако вчера сте си позволили крайности. Ден на помирение, отношенията се хармонизират. Може да се преговаря по всякакви въпроси и да се стигне до решение удовлетворяващо и двете страни. Кръвта и връзките ни се обновяват. Не бива да се убиват птици. Добре е да се пътува и да се уреждат сделки, покупко-продажби на животни и инвентар.
Лъв
Постарайте се да разберете мотивацията в поведението на родителите и децата. Ден на човешката душа. Изплуват спомени, повтарят се ситуации, на които и в миналото не сте намерили подходящото решение. Влезте в положението на близките и намерете точните думи. Днес скандалите ще ви разболеят. Нужен е деликатен подход и дипломатичност във всеки момент.
Дева
Днес природата се стреми към баланс и хармония, не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Печели дипломатичната и тактична игра и политика. Където има викове и крясъци ще има и страдания и болести. Сега е момента да направите балансирано предложение да отстъпите от някои претенции, които са причина за конфликт с близки и роднини. Намерете точните думи и верния подход.
Везни
Денят е синхронен с вашата природа. Символ е умереността и балансираното поведение. Старайте се да не засягате болни за околните теми, бъдете тактични и дипломатични в разговорите у дома и на работното място. С балансиран подход всичко може да се постигне и уреди. Може да изиграете и роля на помирител във връзката между други двама. Не си позволявайте скандали, крясъците разболяват.
Скорпион
Ден на умиротворение. Опитайте да се разберете по спорните въпроси. Проявете търпение и разбиране и към вас ще подходят с любов. Родените в третата декада ще трябва да се примирят с промените на работното място. Време е да се помирите с децата и близките си. Ако всеки направи своята отстъпка нещата ще се подредят. Издължете се на този, пред когото имате дълг.
Стрелец
Родените в третата декада днес може да получат подкрепа във всяко направление. Ще се разберете с шефове и клиенти, ще разделите неделимото преди и ще скрепите с подпис и печат договори, удовлетворяващи и двете страни. Правете нужните стъпки и отстъпки и сделката ще стане. Помирете се с родата, решете имотен спор. Не убивайте птици, не се отказвайте от мечтите си.
Козирог
Днес може да помирите и сдобрите двама, които прибързано са се разделили. Лесно се отива към примирие, правят се отстъпки и от двете страни и проблемите бързо се разрешават. Направете компромисите, които се очакват и от вас. Сега е момента да преговаряте на равностойни начала, да се разберете с колеги и шефове и всеки да изкаже желанията и претенциите си в деловите връзки.
Водолей
Днес и родените в третата декада ще бъдат подложени на натиск. Съветът е да не се отива в крайности, да се търси пътя на компромиса и разбирателството. Денят се свързва с човешката душа, направете опит да се разберете по спорните въпроси. Може би другият чака само вашата подкрепа и благословия. Туширайте навреме скандала, направете своите стъпки и отстъпки.
Риби
Ден на равновесие между астралното и физическото ни тяло. Не си нарушавайте спокойствието и това на другите. Сега е момента да се сключат помирителни споразумения, да се направят компромиси по отношение на всякакви имотни делби и да се намалят претенциите, които пречат на взаимното разбирателство. Прояви на злоба, агресия и завист водят към падение.
telegraph.bg

Публикувана на
06 Февруари 2023 година