Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Клета майка се моли малкият й син да оцелее

Казвам се Румяна и съм майка на малкия Боги. Ще Ви разкажа историята му и ще Ви помоля да ни подкрепите в този ужасно труден момент за нас! До момента се справяхме благодарение на голям дарител.
Като родители усетихме, че нещо в развитието на Боги не е както трябва и започнахме да се лутаме между лекари. Поведението му не беше нормално, но бе прекалено малък, за да каже какво точно му има. Имаше съмнение за аутизъм в някои лекари, но след това детето започна да изпитва и силна болка в кръста и левия крак.
Консултирахме се с д-р Ходжев в Пловдив и направихме ЯМР. Оказа се тежката диагнозата глиален тумор.. Бяхме сломени и не знаехме какво да правим.
Заминахме за Турция и там му взеха биопсия, след това отново ЯМР, 28 радиотерапии, прием на тежки медикаменти. Очаква се и хистология.
След направен ЯМР на Боги са открити метастази и в гръбначния мозък. Назначени са му са 25 радиотерапии-5000евро.
Сега е настанен в отделение заради влошено състояние, престоят за 5 дни е 5000 евро. Следват химиотерапии, за  които още не знаем колко ще струват.
До момента лечението струва над 70,000 лв, но то ще продължи дълго, почти невъзможно е да се предвиди цената, ще има химиотерапии, лекарства, квартири, пътуване... не можем да се справим.
Мили хора помогнете на Боги, за да продължи лечението си. Моля ви от сърце, помогнете ми да спася детето си!
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG31BUIN95611000706950
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Боги

Публикувана на
05 Февруари 2023 година