Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои неделя е рисков ден

Видяна: 4120 пъти

Овен
Днес за всяко удоволствие ще се заплаща скъпо. Змеят на желанията ни изгаря, лесно рушим прегради и забравяме за дадените обещания. Може да повторите стари грешки, а и новите ще ви вкарат в рискова ситуация. Увеличете самоконтрола, внимавайте с пиенето и стимулантите и се постарайте да останете трезви в една изкушаваща и предразполагаща към грешен избор ситуация.
Телец
По възможност ограничете пътуванията в този ден. Спазвайте правилата, не рискувайте в нищо и за нищо. Може да попаднете в конфликтна ситуация, която тотално ще обърка отношенията и плановете ви. Някой изживява мигове на наслада, за които дълго ще плаща. Змеят на желанията ни изгаря. Вървите към изневери, но въпреки очакванията ви сексът няма да е задоволителен.
Близнаци
Днес изкушенията следват на всяка крачка. Може да нарушите обещания и клетви и да се върнете в изходното положение на една връзка. Контролирайте желанията и не позволявайте на амбициите и страстите да заглушат гласа на разума. Препоръчват се всякакви форми на аскетизъм, не е ден за приятелски сбирки. И за изневерите днес ще си плащате с лихвите.
Рак
Днес страстите се развихрят, емоциите трудно се контролират, а това подтиква да се кажат и направят неща, за които после ще се съжалява. Не взимайте решение под въздействие на афект. Съберете си мислите, дистанцирайте се от места на разправии и конфликти. Намалете претенциите. Ултимативното поведение убива страстта и приятелските чувства. Нищо не се получава насила.
Лъв
Може да изживеете моменти на краткотрайно щастие, но за всичко получено днес ще се плаща с лихвите в бъдеще. Бъдете внимателни, спазвайте правилата и ако не се налага не пътувайте. Днес сме податливи на съблазни и изкушения, правим компромиси, които в миналото сме си забранили. Каквото се развали трудно ще се оправи, а каквото загубите ще ви коства много, за да си го върнете.
Дева
Пълнолунието събужда заспали страсти. Контролът е труден. Може да направите грешен ход, избор и изказване в неподходящия момент пред неподходящите хора. Ограничите вредните връзки, внимавайте с коментарите и не си позволявайте да провокирате околните с лични забележки и критика. Сънищата от тази сутрин показват в символичен вид проблема, който трябва бързо да решите.
Везни
Днес лесно се отива в крайности и се поставят ултиматуми, които може да развалят не една връзка. Не прекалявайте в желанията и исканията си. Определете си за всичко лимит и не го прекрачвайте. За родените в първата декада действа пръстът на съдбата и сънищата са пророчески. Не се карайте с никого. Не се намесвайте в чуждия живот и право на избор.
Скорпион
Пълнолунието превъзбужда, предизвиква агресия, неадекватна реакция и неконтролируемо поведение. Родените във втората декада са в по неблагоприятна позиция. Движете се по линията на най-малкото съпротивление, ограничете пътуванията и не поемайте излишен риск. Алкохолът и стимулантите допълнително влошават нещата. Тенденцията е към депресивни състояния.
Стрелец
Луна и Юпитер от другите два огнени знака ви носят подкрепа и защита в този ден на големите амбиции и апетити. Може да направите силен ход и да си вземете своето от живота. Нищо не се дава без битка, конкуренцията е голяма, но късметът и протекциите са на ваша страна. Активизира се вродената ви амбиция да бъдете начело и на върха. Избягвайте скандалите и крясъците.
Козирог
Днес всичко се предозира, амбициите напират, апетитите също. Старайте се да свалите градуса на напрежението. Нищо да не се прави на всяка цена. Днес и сексът е незадоволителен, а в отношенията се промъкват неизпълними желания и претенции. С неподходяща реплика и поведение пред много хора може да дистанцирате важен за бъдещето ви човек. Увеличете самоконтрола, спазвайте диета.
Водолей
Рисков и конфликтен ден повече за родените във втората декада. Не пътувайте, особено ако времето е лошо и колата не е в ред. Спазвайте правилата и уговорките. Не влизайте в конфликт с родители и деца. Каквото се развали трудно ще се оправи. Хора с власт и положение ще се намесват в избора ви. Не споделяйте, не допускайте странични хора до личните си и професионални връзки.
Риби
Днес сте лесно податливи на влияние, а някой лениво позволява на друг да си „разиграва коня” в градината на неговия личен интерес. Съблазните са не всяка крачка. Не се впускайте в съмнителни начинания, но и не позволявайте на съмнителни хора да направляват живота и личния ви избор. Не яжте ябълки-плодът на изкушението. Скандалите разболяват. Ще сънувате пророчески сън.
telegraph.bg

Публикувана на
05 Февруари 2023 година