Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Ненчо заведе булката на Малдивите

ктьорът Ненчо Балабанов избра Малдивите за меден месец с любимата си Катрин Русева. Няколко месеца след сватбата звездната двойка отлетя на едно от най-екзотичните места в света, за да се насладят едновременно на любовта си и на прекрасни гледки.
Роза
Младоженецът показа във видео топлото посрещане от местните на популярната дестинация. Той засне тромпетист, който озвучава мястото с невероятни парчета. А комикът в знак на любовта към съпругата си й подари червена роза. След това двамата се настаниха в красивите къщички, които се намират в океана. Актьорът описа мястото като рай. „Ние сме на Малдивите и почиваме активно“, каза той и поздрави всички читатели на вестника.
Любов
Талантът в родния шоубизнес и Катрин вдигнаха сватба през септември в морския град Несебър. Те запазиха подробностите за събитието в тайна. Първият танц на младото семейство беше на песента „Любов“, която се изпя на живо от българската певица Мария Илиева. След като се завърне у нас, Ненчо ще вземе участие в благотворителния минисезон на „Като две капки вода“ за каузa на УНИЦЕФ България.

Публикувана на
02 Февруари 2023 година