Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Тафкова втрещи с визия на русалка

Нова мода се задава сред родните звезди. След визията ала Кукла Барби идва ново „движение“ - на т.нар. русалки – жени с изключително слаби и изваяни тела, дълги гъсти коси и обаятелен чар.
В Русия визията Русалка много нашумя през последната година, а отвъд Океана дори бе създадена т.нар. общност на русалките – жени, трансформирали се в истински русалки, пише Nie-jenite.

У нас по всичко личи, че към този тренд се е насочила и миската Венцислава Тафкова, която се пусна като русалка в инстаграм профила си. Облечена в силно впита по тялото рокля, изключително стеснена в областта на бедрата и прасците, моделката е изваяла тяло досущ като на митичното същество.
Преди няколко месеца рускинята от „Ергенът“ Виктория Капитонова също се беше изтипосала в стил русалка, следвайки модните тенденции в родината си
Любопитна подробност е, че самата Тафкова също е с руска и украинска кръв, което обяснява афинитета й към тези течения. Прабаба й произхожда от дворянски украински род, а прадядо й - от руски.
Не е ясно дали ефектът русалка е умишлено търсен, или съвпадението е неволно. Факт е обаче, че критично слабите й форми будят притеснение. Макар Тафкова неведнъж да е споделяла, че не пази диети, може би рязкото й отслабване цели нова визия за предстоящото промо на дебютното й фолк парче. Или просто покрай амбициите си да влезе в музикалния бранш, нервите и напрежението са се отразили на физиката й.

Публикувана на
01 Февруари 2023 година