Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

На рождения си ден Ивана си отпусна душата

На днешния 31-ви януари поп фолк звездата Ивана празнува 54-ия си рожден ден. Именно на своя важен ден звездата прави и любопитни лични откровения, които нямаше как да не приковат вниманието на феновете й.
За празника си подари и нов видеоклип – "Този цирк", чиято премиера бе посрещната с голям интерес от меломаните. "Песента е уникална! Докосваща, много хора ще се открият в тази песен… Велика, надостижима си! Много ми липсват точно такъв тип песни! Браво, Ивана!", пишат й някои от феновете.
Самата певица се включи на лайв чат с почитателите си и сподели с тях своето вълнение за песента. "Обичам сложните песни, а "Този цирк" е точно такава. Тя е многопластова, изградена е от емоции. Някои може да се натъжат, други да се замислят над текста… Щастлива съм, че имам до себе си прекрасните Стояна и Румен, с които мислим по един и същи начин, с които правим музиката, която ни харесва, с които споделяме своите емоции…".
Певицата на народа говори открито пред почитателите си и споделя каква е истинската й същност. "Истинската Ивана не е тази от снимките, от видеоклиповете и фотосесиите, защото те са подложени на допълнителна обработка, на постпродукция. Истинската Ивана е тази на сцената, тази в живия лайв, тази, която е напрегната, за да удовлетвори всички музикални пожелания, която дори е малко изпотена, малко разсеяна, но пълна с емоции и желание за музика…".
"Казвате, че съм страхотна, не знам дали е точно така, защото и аз съм човек. Прекалено емоционална съм, на моменти съм дори и доста строга, изискваща и категорична за това, което правя, но на моменти доста се вслушвам с мнението на хората, на които държа. С времето станах все по-умерена и търпелива, често се случва да взема решението, след като съм го премислила от всички страни. Обмислям го и ако на следващия ден това желание все още стои, значи трябва да го направя… Аз съм зодия Водолей и ние все бързаме, нетърпеливи сме, искаме нещата да се случват на момента, сега. Но повярвайте – нищо няма да се случи, ако се бърза…"./show.blitz.bg

Публикувана на
31 Януари 2023 година