Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 6040 пъти

Овен
Нищо ново и важно не започвайте до обед. След това се активизирайте максимално, потърсете тези, с които отношенията са охладнели във времето назад и опитайте да обновите връзката си. Включват се в действие енергии на дълбоко и фино ниво. Може да си простим взаимно прегрешенията. Очертават се емоционални срещи. Някой може и да си поплаче и дано това да са пречистващи сълзи.
Телец
Днес трудно контролирате емоциите си. До обед ще бъдете провокирани и по някакъв начин ощетени. Не бързайте с новите инициативи, особено ако зависите от друг, който не е готов или няма нужните средства и потенциал. Почти в края на работното време може да заемете правилната позиция и да реализирате печалби. Планирайте за утре подписването на нови договори и поръчки.
Близнаци
От обед навлизате в силен период. Не бързайте с преговорите, „бавете топката” на събрания и делови срещи. Следобед ще получите по-добра оферта. Луната навлиза в Близнаци и до вечерта среща Марс. Водят ви емоциите, а на моменти постъпвате агресивно, ако нещата не стават така както ги искате и планирате. Някой удря по масата на преговорите и налага мнението си.
Рак
До обед много неща може да излязат от строя, отношенията са объркани, лесно се отива към инциденти. Следобед с лекота решавате проблема, намирате мястото си в една трудна връзка и получавате това, за което сте кандидатствали и упорствали за постигането му дълго време. До утре на обед е важно да стъпите на нова база и да разширите влиянието си в средата и в работата си.
Лъв
До обед нещо недоизказано витае във въздуха. Очакват се промени, нагнетяват се негативни мисли и очаквания. В такъв момент на някой може да не му издържат нервите и да направи грешен ход. Важното отлагайте за следобед, когато ще получите желаните оферти и проектите ви ще започнат да се реализират на практика. Добре е за ремонти у дома и в офиса.
Дева
Луната навлиза в нехармоничните ви Близнаци и вечерта е в съвпад с Марс. Родените около 1 септември да не рискуват. Не позволявайте на емоциите да заглушат здравия ви разум. Ще се появи нова посока в живота ви, ще е трудно да решите по кой път да тръгнете. Съветът е да не взимате важни решения до 2-и, когато ситуацията ще си изясни и ще се намери вярното решение.
Везни
До обед много неща ще се правят на тъмно. Трудно се разбира кой какво иска и за какво се бори. От обед навлизате в стимулиращ период. Може да подпишете нови договори и да стъпите на нова позиция и база за развитие. Не отклонявайте предложения и покани. Предстоят елиминации в отбора на конкуренцията. Може да завладеете овакантените позиции. Гонете се интереса.
Скорпион
До обед нищо важно да не се предприема и започва. След това навлизате в успешен период и до края на седмицата ще постигнете много. Но в този ден емоциите може да вземат връх над разумната преценка. Луната е в съвпад с Марс, а този аспект лесно вдига градуса на напрежението и желанието да доминираш на всяка цена. До вечерта може да заемете нова база. Започнете ремонти.
Стрелец
Ако се събудите с едно давещо чувство в гърдите това е знак, че е време да решите проблемите, които ви тежат и да се освободите от тежестите на миналите си действия, връзки и обещания. Постарайте се да свалите градуса на напрежението, за да не си докарате здравословен проблем. Луна и Марс ви гледат в опозиция, а Венера и Нептун в квадратура. Няма да е лесно.
Козирог
Обикновено контролирате емоциите си, но днес ще ви е трудно. Един разговор и среща ще качи градуса на напрежението и ще ви накара да постъпите различно или да тръгнете по нов път. Важните начинания отложете за следобед, когато с лекота може да завладеете нова база и позиция и да подпишете нов договор. Не бързайте, нека другите първо си кажат какво целят и искат от вас.
Водолей
До обед нищо важно да не се започва. С напредването на деня се изпълвате с активност и желание за промяна. Луната навлиза в хармоничните ви Близнаци. Стартирайте нова програма, започнете ремонти или други строителни и преустройствени задачи. Създайте си свой кът, в който да се чувствате уютно в работата и у дома. Родените в първата декада са в стихията си.
Риби
Днес много неща ще останат недоизказани или ще потънат в мъглата на клюката. Родените в първата декада може да бъдат предизвикани от свои и чужди. Постарайте се да посрещнете хладнокръвно всичко, което се случва с вас и около вас. Луна и Марс са в конфликт с Венера от Риби. Очертават се проблеми във връзките. Някой си тръгва, но друг ще дойде. Рокадите са неизбежни.
telegraph.bg

Публикувана на
30 Януари 2023 година