Архив на публикациите

Златка и Карен няма да разчитат на градския транспорт

Златка Райкова и Карен Хачатрян ще возят бъдещото си бебе в гъзарски джип „Ламборгини Урус” за точно 255 900 евро без ДДС или 307 080 евро (600 557 лева). Колата е произведена януари 2019 година и е на 27250 км. Автомобилът е с 650 к.с. и е решен в черен цвят, научи първо Lupa.bg.
В бедната ни държава суперколите, „Ламборгини” се харчат като топъл хляб. Все повече богати нашенци се спират на известната автомобилна марка, част от концерна „Фолксваген”. Преди по-малко от месец фолк певицата Мария се похвали, че в гаража им вече присъства „Ламборгини Урус”, което е нов внос и е решен в червен цвят. Бизнесменът Ваньо Алексиев също притежава луксозното возило, като неговото бе сред първите в България.
Джипът на Златка и Карен най-вероятно ще се шофира от бившия тенисист, който доскоро управляваше мощен спортен "Мерецедес". Русата плеймейтка получи за Коледа джип "Мерецедес" GLE 63 AMG за скромните 300 000 лева.
Златка има син от Благой Георгиев, а в момента очаква отново момче от Карен. Семейството ще се увеличи напролет и им трябва по-голяма семейна кола, явно заради това Хачатрян се е спрял на скъпарския джип, който всеки мечтае да може да си позволи. лупа

Публикувана на
24 Януари 2023 година