Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Нов жесток удар за Шакира

Пореден жесток удар и страшен нервен срив за латино дивата Шакира. Певицата, която наскоро извади песен, осмиваща бившия й мъж и любовницата му, в момента е в страшен ступор и шок. А близките й хора са крайно разтревожени за психиката й.
Причината е, че е получила записи и нагледно е разбрала, че аферата на Пике с младата Клара Марти е започнала цяла година, преди да гръмне скандалът. Цели 12 месеца футболистът е "оправял" и двете, а най-скандалното е, че е водил Клара в дома на Шакира, когато тя отсъства.
"Шакира остана като парализирана като разбра, че Пике любеше Клара не по хотели, а в нейното легло, на нейната спалня. Той само чакаше жена му да замине някъде с децата им, а това се случваше често, предвид работата на Шакира, и той водеше любовницата си у тях", разкриват потресаващата истина запознати.
Майката на Пике е била наясно през цялото време, все пак тя живее в съседната на семейството къща. Прикривала сина си и е подкрепяла аферата му, затова и латино дивата постави на терасата си кукла на вещица преди дни.

Публикувана на
23 Януари 2023 година