Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„То, това не съм аз. Някаква сръбкиня е!“

Племенницата на Галена, която също е певица, бе замесена в порно с клип, въртящ се из специализираните сайтове.На краткото видео се вижда как в тоалетна прави френска любов, повечето време със затворени очи.Клипът е озаглавен Donika popfolk bg и е пуснат от български потребител.
Гледан е от над 85 хиляди души. Това води до мащабно предположение из социалните мрежи, че става въпрос за Доника Йорданова - племенницата на Галена, която в музикалните среди се подвизава само като Доника.
„То, това не съм аз. Някаква сръбкиня е, а клипът не е от сега. Той е качен преди една година, но не съм аз. Имам малка прилика с момичето и явно заради това мислят, че съм аз. Нямам друго обяснение“, заяви тя.
Клипът е правен явно от мъжа, който е обект на френските ласки на жената с него. Той е снимал само извършителката на действието и своята мъжественост.Жената на няколко пъти опитва да закрие с ръка лицето си и видимо показва, че не иска да бъде запечатана на видео с тези си действия.
Преди години, през 2006 г., лелята на Доника Галена също много нашумя с клип, в който е гола във ваната и прави френска любов на снимащ я мъж.
Тя тогава обаче успя да намери начин да превърне негативната ситуация в положителна.
И въпреки всичко успя да се издигне на върха на професията, където и днес е смятана за еталон в попфолка.
Фенове вече се чудят дали и Доника няма да повтори този успех, независимо дали е тя на клипа или не.телеграф

Публикувана на
29 Ноември 2022 година