Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Финалът на криминалката „Братя“ вбеси зрителите

Финалът на криминалната драма "Братя", чийто последен епизод беше излъчен в четвъртък вечерта, шокира част от зрителите, които не очакваха главният герой - Денис Топал да загине, прострелян в сърцето от брат си Сандо.
Героят на Владимир Михайлов премина през петте сезона от амплоато на мафиот и убиец до човек, който се опитва да си изкупи греховете си като помага на полицията да бъдат заловени големи престъпници и си възвръща истинската самоличност на Драгомир Донков.
Последните минути преди финала, когато Драго и семейството му разбраха, че брат му Борис Донков (Калин Врачански) е жив и работи в Европол и Борис даде благословията си Драго да се ожени за Лора (Йоанна Темелкова) и изведнъж всичко изглеждаше много сладко-романтично, дори нереално, Денис падна покосен от два куршума в сърцето, изстреляни от другия му брат Сандо (Алекс Иванов).
И точно този драматичен за главния герой финал раздели зрителите. А по повод края на филма актьорите публикуваха и любопитни кадри от снимачната площадка, а някои от тях се разделиха доста емоционално с героите си и с колегите.
"Защо трябваше да убивате главните герои? Сапунка ли щеше да стане, ако тримата братя не се съберат заедно?" "Защото главните герои са мафиоти, колкото и да ни харесват. И трябва да си получат заслуженото. Иначе какъв щеше да е извода от филма - че злото винаги побеждава ли?" "Поуката е, че всеки си получава заслуженото. И Сандо, и Денис, и Карамитев бяха мафиоти и избиха много хора, така че трябваше да си платят за това. Борис беше "доброто ченге", затова го "съживиха" . Та поуката е, че доброто винаги побеждава", гласи един от коментарите в мрежата.
"Страхотни актьори, много готин филм, но много лош край. Сандо прости на баща си, а застреля брат си, Драго толкова се бореше за името и щастието си, а накрая умря, Карамитев толкова злини направи, а Сандо му помогна да си умре спокойно. Сандо толкова серии го даваха само да лежи, а за 2 проходи сам, че и тръгна да убива и него си застреля", се казва в друг.
"Можеше да се направят още серии и с друго развитите на нещата. Според мен, прецакахте целия филм с тоя край. Няма да има друг сезон, а нямаше какво ще се случи с тия, които останаха живи. Можеше 5 минути да отделите и да дадете след известно време. Остават много въпроси без отговор, а финал. Разочарована съм от края. А за актьорите браво! Страхотни сте!"./show.blitz.bg

Публикувана на
29 Ноември 2022 година