Архив на публикациите

Ясни са финалистите в „Гласът на България“

Вече са ясни и шестимата финалисти в тазгодишния сезон на "Гласът на България". Една от тях е Соня Михайлова, чийто невероятен глас и изпълнение на песента "Едерлези" нямаше как да не омагьосат публика и треньори.
Първите концерти на живо в "Гласът на България" определиха кои изпълнители отиват на финала. Това са: Жаклин Таракчи от отбор Дара, Калоян Николов от отбор Любо, Соня Михайлова от отбор Галена, Виктор Стамболов от отбор Любо, Александър Петров от отбор Галена и Десислава Латинова от отбор Лечев.
Вълнуващ и особено бляскав, полуфиналът започна ударно с общо изпълнение на полуфиналистите в "Гласът на България", а на сцената в емоционалната вечер звучаха хитовете на едни от най-големите световни звезди.
В крайна сметка обаче, всичко бе в ръцете на зрителите, които гласуваха с до 40 sms-а от един телефонен номер.
Следващата неделя от 20:00 по bTV ще проследим и последната битка за "Гласът на България", като още отсега финалистите обещават големи изненади на финалната права.
Финалът на сезон 9 ще предложи шест звездни дуета, специално изпълнение на финалистите на един от най-големите хитове на Майкъл Джексън, любимите песни на техните семейства и още няколко грандиозни финални изпълнения./show.blitz.bg

Публикувана на
28 Ноември 2022 година