Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Роксана залюби главатар на немска рокерска групировка

Фолкпевицата Роксана е залюбила немец, стана ясно от социалните й мрежи.Това се случва скоро след като би шута на мъжа си Александър и преди двамата да получат официален развод.
В страницата й във Фейсбук бе качена публикация от светския сайт LifeOnline.bg, в която пише, че Роксана има афера с главатар на фракция от известната в Германия рокерска групировка „Ангелите на Ада“ (Hells Angels), които, макар и да се представят просто като фенове на мощните мотори, имат печална слава в Европа.
На въпрос от главния редактор Елза Парини в лайф в Тик-Ток, 37-годишната ромка се опита да отрече информацията, че е в близки отношения с мъж. Тя обаче бе притисната от факта, че има папарашки снимки, на които се вижда как пазарува в голям хипермаркет под зоркия поглед на трима здрави охранители.
Бичетата носят тениски с отличителните белези на „Ангелите“ и в крайна сметка Роксана бе принудена да признае, че това е вярно, но помоли да не се избързва, защото тя сама щяла да обяви, когато е сигурна, че има какво да разкаже пред медиите.телеграф

Публикувана на
28 Ноември 2022 година