Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Жена на моряк си хвана турчин за любовник, той опита да убие мъжа й

35-годишния Алихан М. бе оставен от варнеския окръжен съд в ареста след като се е опитал да убие мъжа на любовницата си. На 24 ноември той е бил привлечен като обвиняем за опит за убийство на 30 годишен мъж, когото намушкал с нож.
Според обвинението, турският гражданин имал любовна връзка със съпругата на пострадалия, който бил моряк. Адвокатът му помоли съда за определяне на мярка за неотклонение „домашен арест“. Изтъкна, че е имал възможност да напусне страната, след престъплението и да се укрие, но не го е направил.
Алихан М. поиска по-лека мярка за неотклонение, като подчерта, че всичко се е случило заради любовницата му. Помоли за „домашен арест“, тъй като от 14 години не бил виждал кучето си, а от 3 години и половина не бил посещавал семейството си в Турция..
По делото безспорно е установено, че след опита за убийство, 35-годишният турчин се е укрил и е бил задържан едва на 24 ноември.
Освен това е извършил и още едно престъпление – легитимирал се е с фалшива лична карта.
Варненският окръжен съд прецени, че към момента най- подходящата мярка за неотклонение, която може да определи на Алихан М. е „задържане под стража“.блиц

Публикувана на
28 Ноември 2022 година