Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Радина Думанян показа мъжа си

След като години наред кри мъжа до себе си, предизвиквайки всевъзможни спекулации около самоличността му, актрисата Радина Думанян най-накрая го показа. Той прие да готви с нея в предаването на Нова тв „Черешката на тортата”. Така цяла България видя, че не е нито стар, както се говореше, нито мастит бизнесмен, каквито слухове също се чуваха, а е нормален човек, вероятно само с няколко години по-възрастен от нея.
Мъжът на Радина Думанян се казва Светльо и е шеф готвач. Това стана ясно в „Черешката на тортата”. Предвид професията му, най-естественото, което актрисата можеше да направи, беше да го покани да готви заедно с нея в кулинарното предаване. По този начин тя си гарантира, че ще поднесе на гостите си възможно най-добрите ястия, макар че отнесе много критики в социалните мрежи, че е имала помощник. Затова пък Светльо очарова дамите, мечтаещи за мъж, който може да ги отмени в готвенето. Актрисата всъщност споделя, че хладилникът в дома й редовно е празен, а самата тя ходи гладна, вероятно за да пази добрата си форма.
Не е ясна причината, заради която Думанян така упорито криеше своя любим. Преди близо две години тя му роди дъщеричка, която кръстиха Рая, но дори тогава отказа да го покаже в публичното пространство. хотарена

Публикувана на
28 Ноември 2022 година