Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в понеделник

Видяна: 4360 пъти

Овен
Ден с много възможности и варианти. Не се ограничавайте. До обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Сега е момента да се разпрострете нашироко, да преговаряте за увеличение на заплатата и пълномощията ви. До обед е добре да се срещнете с родните шефове, а следобед с чуждестранните. Ден на откровение за правилната посока и избор. Не се отказвайте от мечтите си.
Телец
Денят и труден повече за родените в първата декада. Очертават се проблеми с родители и деца. Къса се връзката между поколенията и сякаш ни трябва преводач, за да се разберем дори с най-близките си хора. Тази вечер децата са неуправляеми, а и възрастните ви родители ще имат проблем. Постарайте се да контролирате и двете положения. Действайте със самочувствие.
Близнаци
Денят е благоприятен за делови връзки с чужбина, за търсене на странично финансиране и участие в спонсорски проекти. Добре е да се правят резервации и да се пътува в чужбина. Пред вас ще се отворят заключени врати. Не се замисляйте, ако дълго сте чакали подобен шанс. Ден на откровение за бъдещата цел и посока. Няма да успеят само хората с комплекси. Страховете им ще надделеят.
Рак
Денят е добър за подписване на нови договори, за влизане в нова среда и осъществяване на контакти с шефове и фирми от чужбина. Разширявате територията си на влияние с преговорите, които ще водите. Не се изолирайте, старайте се да отговаряте на предлагането и търсенето. Ден на откровение за правилната посока. Някой вече стъпва на личната си мисия.
Лъв
Днес и утре сте под властта на рискови аспекти. Луната от Водолей и Уран от Телец ограничават пълномощията ви и ви поставят пред рисков избор. Може би трябва да отложите избора и да не правите прибързани заключения. Не лъжете, не тръгвайте на път, ако сте пили или употребили стимуланти. Може да ви разстрои и разконцентрира и една неприятна среща. Тайните вече не са тайни.
Дева
Действайте активно, може да продадете и купите нещо на сметка. Лесно ще се пласира и полуготовата продукция. Сключете нови договори, подновете контакти с фирми от страната и чужбина. Ден на принципната игра и политика. Който опита да излъже ще бъде дисквалифициран и отстранен от съвместни участия. Прекрасно се усвояват нови умения и знания. Намирате подходящите треньори.
Везни
Днес отношенията ви се стабилизират. Някой притеснен ще ви потърси за помощ. Дистанциите се стопяват. Тези, които отдавна искате да видите и да привлечете сами ще ви потърсят в нуждата си. Ден на подадените ръце. Не отклонявайте покани. Ще се радвате на покровителство и закрила и сами ще бъдете закрилник. Ще ви направят отстъпки от цени на сделки и покупко-продажби. Вие сте на ход.
Скорпион
Луната навлиза в конфликтния ви Водолей и до вечерта среща Сатурн. Аспектът се свързва с комплексите от миналото, със старите притеснения и неравностойни връзки. Важното уредете по най-бързия начин. С напредването на деня губите инициативата и оставяте някой друг да се грижи за делата ви, а това ще влоши нещата. В този ден ще изпиете горчива чаша, но тя ще се окаже и лечебна.
Стрелец
Един от дните, в които може да се постигне много, да се осъществи връзка с чужбина, да се продаде и купи нещо на сметка. Бъдете лоялни и коректни, изпипвайте си работата, ако искате отношенията да се задълбочат и в бъдеще да имате допълнителни оферти и поръчки. Вечерта ще поставите някого на тясно. Хора с комплекси ще бъдат лесно убедени и накарани да работят за вас.
Козирог
Денят е добър за подписване на договори, за преход в нова среда и на нова работна позиция. Осъществете връзки с чужбина. Може да се продаде непродаваемото и да се купи нещо с отстъпка. Вечерта в живота ви влизат хора с комплекси или вие срещате човек от миналото си, който отново се опитва да ви обвърже. Дано сте си научили урока. Не повтаряйте старите грешки.
Водолей
Луната навлиза във Водолей и бърза на среща със Сатурн. Постепенно губите предимства, излизат наяве старите ви страхове и притеснения, а това може да бъде използвано от околните. Вероятно е да продадете с малка печалба това, което после друг ще препродаде с голяма. Не се свивайте и ограничавайте. Отношенията с родители и деца са тежки, ще се наложат нежелани компромиси.
Риби
Днес имате няколко варианта за работа и делово сътрудничество. Проблемът е, че самочувствието ви постепенно се изпарява. Колкото по-рано се срещнете с важните хора, толкова по вероятно е да водите в играта. Но до вечерта комплексите ви се активизират, позволявате на хора без нужния ценз да ви изпреварят и да заемат желаната от вас позиция. Не се давайте без бой.
telegraph.bg

Публикувана на
28 Ноември 2022 година