Новина от категория България
Архив на публикациите

Лорд Минчев съветва: „Бай Илоне, не идвай!“

Илон Мъск най-вероятно ще идва само "във" съня ни - онзи сън, който сам си сътворява онлайн действителността. Покорените от комплекса на малката държавица хора, надигнаха глава и видяха в горкия човечец бактерията, която ще кипне ширата на въображението им.
Това написа Евгени Минчев в социалната мрежа Фейсбук, след като коментар на милиардерът в Туитър за Белоградчишките скали подпали интернет пространството.
Ето какво още казва светският лъв:
Дъното се показаха и "сериозни" телевизионни коментатори с шкембенца, които наляха масло в огъня на това медийно безобразие. Дори лицето Мъск да пристигне по някаква причина в България, това нито ще премести Слънцето или онова в крачола ни.
Едно знам тоже, че Белоградчишките скали няма да станат Стоунхендж, нито бирариите около тях ще вдигнат Бъкингамски дворец от печалбите. Всяко чудо за три дни, балон пълен с превтасалите джибри на ентусиазма. Помните ли как "Джони Деп" се появи от тересата на един бургаски хотел. Аз лично още им се смея на "находчивостта" .
Бай Илоне, ако четеш това не идвай, ще се наснимат с теб, после някой може и да каже- тоя ли бе, аз съм е...л жена му. Дали имаш жена, сестра или прочие, това по нашенските земи няма значение.
Голяма тесла сме, начи. Как няма да дойде Илън, че и хоро ще играе. А аз викам да преместя някой стол в замъка, ако пък санким, белким, демек, реши да ни дойде на гости в Съри.блиц

Публикувана на
28 Ноември 2022 година