Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Изчезналата млада майка на две деца е открита убита

28-годишната Фанка от с. Пъдарско, община Раковски, която от три дни беше в неизвестност, е била убита от бившия си мъж. Жената изчезна в петък сутринта, докато е отивала на работа. Извършителят на тежкото престъпление е задържан, като при проведените разпити е направил и самопризнания. В момента разследващите извършват оглед на мястото, на което тялото й е било изоставено. Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за извършителя.
Близки я търсили от петък сутринта. Издирването е приключило тази сутрин, когато я намерили мъртва.
Фанка Иванова Атанасова тръгнала за работа към село Пъдарско около 5 ч. сутринта на 25 ноември. Оттогава дирите ѝ се изгубили. Нейните лични вещи – телефон и дамска чанта, са били открити същия ден. Обявена за издирване от близките й на 26 ноември.
След като не отива на работа, работодателят започва да ѝ звъни, но тя не вдига. След това телефонът не отговарял.
Нейни близки започнали да я търсят, минавайки по обичайния път на жената. Забелязвали спрян странично микробуса, който тя управлявала. Той е бил с леко открехната врата. По-късно е открит телефонът ѝ и дамската ѝ чанта.
Убитата е майка на две деца.
Една от основните версии от разследващите е, че младата жена доста е залитала по мъжки компании. Въпреки че е била от доста време разделена от мъжа си, той продължавал я обича и да я ревнува. Тя работела в индустриална зона на Стряма и много добре се грижела за децата си. Съпругът Сашо, който и към момента давал уклончиви показания и не е признавал напълно за убийството, бил безработен.
/блиц

Публикувана на
27 Ноември 2022 година