Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите в петък

Видяна: 7260 пъти

Овен
Ден за първа крачка и първа целувка, може и да повторите. Не оставайте пасивни, не чакайте друг да вземе важното решение и да задвижи нещата, които са от първостепенна важност и за вас, за семейството и бъдещите ви планове. Ако останете в очакване ще сбъркате и ще дадете възможност на конкуренцията да се внедри в място, което по право си е ваше. Действайте активно.
Телец
Днес не се препоръчва повече изчакване. Организирайте си работата и стартирайте подготвените проекти. Конкуренцията също не седи със скръстени ръце. Излезте с нов продукт на пазара и предложете нещо ново на работодателите си. Който остане в пасивно изчакване ще загуби спечелените до момента позиции. Планирайте пътувания за уикенда и преговори на място.
Близнаци
Днес във въздуха витае агресия. Луна и Нептун са в конфликт с Марс от вашия знак. Ще бъдат засегнати болезнено предимно родените в третата декада. Ако на атакуваш, ще те атакуват на болното и слабо място. Нужна е активна самозащита, конкуренцията се обединява. И у дома не ви разбират, ще трябва да действате от позиция на силата. Все пак е важно у кого са хляба и ножа.
Рак
Денят изисква по-голямо физическо натоварване, за да изхвърли тялото насъбраната шлака. Ако останете пасивни и не се потрудите за нищо, енергията ви ще се скапе в някой вътрешен орган и ще ви разболее. Днес е важно да излезеш навън, да си деен, да направиш контакти с нужните хора и заедно да разрешите общите проблеми. Планирайте и за уикенда важни делови срещи.
Лъв
Днес за вас ще действа пръстът на съдбата. Активизирайте се, не изпускайте нито една добра възможност както в професионален, така и в личен и любовен план. Може да намерите точните хора и да разрешите проблема, който ви вълнува. Гответе се за своя лъвски скок. Заемете подходящите за бъдещето ви позиции и не позволявайте на никого да ви се бърка в деловите и лични отношения.
Дева
Днес за вас се препоръчва активна самозащита. Вероятно е да ви атакуват от две страни. Ще се окажете между два огъня както на работното място, така и у дома. Ще се чудите къде да се приберете. По възможност отлагайте всякакви преговори и уточняващи разговори. От нещо дребно може да пламнат конфликти и за всичко да сте виновни вие. Защитавайте си територията.
Везни
Уплътнете максимално работното си време и до края на деня уредете всички задачи. Активността е печеливша кауза, а изчакването ще даде предимство на конкуренцията или ще оскъпи това, което вие си мислите, че с времето ще поевтинее. Действайте сега, на момента и с подръчните ви средства. Енергията търси изява. Не я задържайте, за да не се вкисне в някой орган и да ви разболее.
Скорпион
Денят е добър за първа и решителна крачка в посока на личните ви интереси. Не протакайте преговори и разговори, поставете условията си, не се страхувайте да изкажете мнение дори и да не е синхронно с това на шефовете. Днес хищниците се готвят за скок, да му мислят тревопасните. Нужно е да се включат в действие всички резерви и да се заемат всички възможни престижни позиции..
Стрелец
Денят е добър за старт на нов бизнес проект, за отваряне на заведение или нов офис, за участия в престижни проекти и начинания. Направете опит за летене в нова среда, не оставайте в изолация. Привлечете спонсори и участвайте в дарителски акции. Днес е важно да бъдеш признат и разпознат сред сивата тълпа, да покажеш какво можеш и знаеш. Участвайте в конкурси, предложете оферти.
Козирог
Навлизате в силен тридневен период. Който остане пасивен ще даде път на конкуренцията. Включете се в голямата игра, направете своите заявки и изкажете претенциите си. Очертават се битки на интереси, не очаквайте да ви направят компромиси. Бъдете твърди в политиката и избора си. Пригответе се за активно противопоставяне, както на работното място, така и у дома.
Водолей
Днес се отпушват няколко възможности и посоки, които в миналото са били заключени за вас. Подредете приоритетите и действайте смело. Добре е за подписване на нови договори. От вчера планетата на правото и закона Юпитер вече върви в директна посока и активизира стопираните дела и инициативи. Опитайте там, където в миналото е било заключено. Не отклонявайте предложения.
Риби
Днес и родените в третата декада ще бъдат подложени на натиск и агресия. Ден на хората с хищнически интереси. Пасивните ще претърпят поражение. Ако се усещате слаби и знаете, че водите неравностойна битка, точно днес гледайте да се покриете и да не предизвиквате съдбата. Увеличават се претенциите и изискванията към вас и на работното място. Конкуренцията действа.
telegraph.bg

Публикувана на
25 Ноември 2022 година