Новина от категория България
Архив на публикациите

Тази депутатки ли е кандидат-премиер на ГЕРБ!?

ГЕРБ търсят нова фигура – лидер, който да поведе България след ужасната парламентарна криза, в която се намира. В партията се търси ново лице с качества, което е готово да поеме България.
Правят се сондажи именно жена да стане премиер. Както е казала Ванга – България ще се оправи след управлението на жена.
Червенокосата фурия от Перник – новата депутатка от ГЕРБ Христина Георгиева е обрала всички точки на проучване в ГЕРБ, твърди „За Перник“.
Нейното име се върти наравно с други две нови лица от ГЕРБ в парламента – Славена Точева от Варна и Деси Трифонова от Плевен. Последната извади аферата „Джемкорп“.
Най-големи шансове обаче има за новото острие на ГЕРБ от Перник Христина Георгиева. Тя е ново лице. Неопетнена. В централата са впечатлени от оперативността й, умението й да работи бързо и ефективно и не на последно място – приликата с италианския премиер Джорджа Мелони.
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов все повече дава заявка, че не желае да бъде премиер и е готов да се предложат нови, готови лица, които да поемат управлението на България.
Дали Перник, след като има президент на България в лицето на Георги Първанов, ще роди следващия премиер? Ще се разбере скоро.блиц

Публикувана на
24 Ноември 2022 година