Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои днес удрят на камък

Видяна: 5500 пъти

Овен
От днес Юпитер тръгва директно в последните градуси на Рибите и на 20 декември отново ще навлезе в Овен. Започвате да си връщате изгубените позиции. Този ден ще ви донесе интуитивно усещане къде трябва да се отиде и какво да се направи, за да потръгнат нещата, които отдавна се опитвате да уредите. Интуицията ви се събужда, може да и се доверите и да продължите.
Телец
Денят е добър за освещаване на нови обекти, които смятате да стартирате утре. Поканете близки и приятели, опипвайте почвата за инвестиции в нова посока и проведете стиковащи разговори. Разчитайте повече на интуицията, но материалното ще ви спъва. Нищо да не се започва, ако усещате някакво притеснение. Доверете се на инстинктите и в утрешния ден може да имате вече печалби.
Близнаци
Ден за обмисляне е планиране. Родените в първата декада са поставени пред тежък избор. Ако има възможност отложете за уикенда дори и деловите си срещи. Днес се пренарежда мозайката, нови играчи ще се включат и за момента е важно да запазите позициите си, а не да завладявате нови. Не отклонявайте и не отказвайте на покани и предложения, но не подписвайте нови договори.
Рак
Днес интуицията ви дава ценни съвети. Тръгнете в посоката, която ви привлича от сутринта и ще свършите добра работа. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ако нещо ви тегли нанякъде, не се стопирайте, идете, вижте, разберете и се помирете. Едно приятно чувство ви води към полезните за вас избори, а тежкото и потискащо усещане е знак за внимание.
Лъв
Днес конкуренцията отслабва хватката си. Доверете се на интуицията и опитайте веднага да заемете овакантените места и позиции. Едно приятно или неприятно чувство ще е личният ви ориентир, който ще показва къде е добре да отидете и да бъдете и откъде трябва да бягате и да се дистанцирате. В битката за постове и позиции днес печелите без да сте си мръднали пръста.
Дева
Родените в първата декада са на прага на грешен избор, който ще донесе трудности и изпитания в живота им. Родените в третата декада ще получат подтик за действие в правилната посока. Доверете се на инстинктите, вътрешното ви усещане ви пази. Избирайте и храната си по каприз. Не яжте каквото не ви се яде, дори и да обидите домакините. Подложете на тест и приятелите.
Везни
Луната започва да нараства, а с нея растат и големите ни очаквания. Доверете се на усещанията и предчувствията си. Едно приятно чувство показва накъде да тръгнем, кого и какво да изберем, а неприятното е предупредителен знак, че там не бива да се пипа, не бива да се очаква нищо добро или някаква полза. Днес избираме и храната си по каприз. Няма значение какво е сготвила мама.
Скорпион
Правете това, което ви съветва интуицията и вътрешното ви усещане. Денят е добър за освещаване на помещения, в които ще развивате или ще подновите определена дейност. От утре бизнесът ви може да потръгне много по-добре и да се намери изход от затруднителното положение. Доверете се на усещанията, вслушвайте се в желанията и нуждите на тялото и ги удовлетворете.
Стрелец
Днес ще се събудите с чудесни творчески идеи, които е добре да реализирате. С някакво шесто чувство усещате кое е важно и добро за вас и кое е вредно и ще донесе загуби. Доверете се на предчувствията и ако към някого и нещо изпитвате неприязън оттеглете се от там. Но това, което ви привлича и ви харесва наистина ще ви донесе ползи, пари, късмет, придобивки и много любов.
Козирог
Този ден отсява житото от плявата. Лесно ще направите избор, ще усетите къде е добре за вас, за амбициите и развитието на отношенията ви с партньорите. Едно приятно чувство ще ви води към правилния избор и към верните хора. Следвайте радостното чувство и няма да се излъжете. Едно тягостно усещане е знак, че там не е добре да оставате и да насочвате амбициите си.
Водолей
Ще се събудите с усещане за правилната посока. Следвайте интуицията и няма да сбъркате. Добре е за пътуване, за делови и приятелски срещи. Избирайте храната си по каприз. Нищо не правете насила и не се опитвайте да въздействате на околните. Тези, които ви потърсят наистина мислят за вас и биха подкрепили инициативите ви. Днес разделяме приятелите от враговете.
Риби
Днес удряте на камък, налага се да преправяте нещата, да подновявате договори и да се съобразявате с изискванията на околните. Не очаквайте да се съобразяват с вас. Следвайте гласа на интуицията. Ако нещо ви е неприятно не го правете и не отивайте там. Ако към нещо изпитате привличане може би това е начина да си решите проблемите. Яжте само това, което ви се дояде.
telegraph.bg

Публикувана на
24 Ноември 2022 година