Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои вторник е късметлийски ден

Видяна: 5800 пъти

Овен
Днес може да се сдобиете със собственост, да уредете наемни отношения или да получите наследство. Някой ще купи на сметка и новото си жилище, офис или магазин. Сега е момента да си създадете своето собствено кътче за работа и живот. Включете се в огледи на имоти и терени. Търсете адвокат, ако се налага да водите имотни дела. Важното е да се устроите някъде изгодно.
Телец
Луната навлиза в знака на опозицията ви Скорпиона. Време е за разрешаване на имотни спорове, за покупка на жилище и за всякакви брокерски инициативи. Не оставайте неразрешен наследствен проблем. Ще имате ползи от сделка с недвижимост и ще ви отпадне проблем с роднините. Нищо важно не отлагайте за утре, когато всичко при вас ще зацикли, ще върви наопаки и с мъка.
Близнаци
Ден за брокерски инициативи, за сделка с недвижим имот и участие в търгове. Може да имате неочаквана придобивка, а очакваната ще ви служи дълго време. Водете преговори с роднини, пътувайте и разгледайте на място обектите, към които имате интерес. Добре е да се сключват нови договори и да се разширяват производства. Сега е момента да затворите производствения си цикъл.
Рак
Днес може да разрешете имотни дела и да се разберете за уреждането на наследствени делби. Денят е добър за покупка на жилище. Направете огледи на терени, уредете си срещи с брокери. Направете освещаване на придобит имот. Предстои новолуние, което ще донесе отлив от някои важни места, за които кандидатствате. Сега е момента да се активизирате и да изместите конкуренцията.
Лъв
Луната навлиза в нехармоничния ви Скорпион и утре ще заформи тежки спекти с Уран и Сатурн. Напрежението ще нараства, може да се случат събития, които ще ви поставят в несигурно и рисково положение и ще изискват бърза реакция. Добре е за окопаване на нова позиция, за покупка на жилище и уреждане на наследствени дела. Не оставайте нищо на случайността, подсигурете се.
Дева
Ден на разтварящият се лотос. Енергетиката е блага и пречистваща. Може да се намерят нови места и терени, в които да работите и да живеете в бъдеще и да се чувствате добре. Доверете се на инстинктите и ако правите огледи изберете това, което неустоимо ви привлича. Днешният ви избор ще бъде подкрепен от семейството и от приятелите, а утрешният ще даде повод за интриги и конфликти.
Везни
Луната навлиза в Скорпион. Благоприятен ден за уреждане на наследствени дела. Постарайте се да обезпечите и наследниците си. Ако днес купите имот да си знаете, че е за децата и внуците. Не се скъпете, уредете бъдещето на тези, които обичате. Може временно и вие да обитавате или работите в съответното помещение, но всичко уредено днес има една много по-далечна цел и перспектива.
Скорпион
Слънцето напуска вашия знак. Може да изчезнат някои защити, затова в този ден се подсигурете здраво, купете имот, уредете наследствен спор и опитайте да разширите територията си на влияние. И на работното място е добре за старт на нови дейности, за подписване на нови договори и за участия в спонсорски проекти. Може да намерите и търсеното финансиране.
Стрелец
Днес в 08ч. 22 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в Стрелец. Може да запомните този ден с уреждането на имотна придобивка. Предстои ви заземяване. Направете опит за преместване на ново място, където да развивате нова дейност или да се занимавате с личното си хоби. Ще имате предимства при участия в търгове и брокерски инициативи. Вложете парите си в мечтан проект.
Козирог
Ден с ведро и хармонично излъчване. Може да намерете своето райско кътче, жилището или терена, който търсите отдавна. Случващото се в момента ви приближава до една мечта и разгръща личния ви потенциал. Движете се с приповдигнато настроение и грабнете в движение предложената възможност. Тази вечер за вас ще действа пръстът на съдбата. Може да останете дълго на това място.
Водолей
Днес се предава щафетата на новото поколение. Може да препишете жилище на децата или да уредите прехвърляне на наследствен имот. Добре е и за купуване на собственост, с която да обезпечите бъдещето на семейството. Слънцето вече ви гледа в хармоничен аспект от Стрелеца. Мислете и действайте в по-далечна перспектива. Може да се наложи да водите дела с роднините.
Риби
Луната навлиза в хармоничния ви Скорпион. Денят е добър за преговори с роднини по наследствени и имотни дела. Може да се купи и продаде апартамент или терен на сметка. Уредете и наемни отношения. Уплътнете си максимално деня, опитайте да изпълните изостаналите задачи. Нищо важно не оставайте за утре, когато ще навлезете в слаб и рисков тридневен период.
telegraph.bg

Публикувана на
22 Ноември 2022 година