Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

На кои ще им върви в понеделник

Видяна: 7440 пъти

Овен
Родените в третата декада ще срещат прегради на всяка крачка, но не трябва да се отказват от намеренията си. Ден на реката, а тя може до подкопае препятствията и да си прокара път и в най-непроходимите места. Опитайте, не се отказвайте, търсете начин да се внедрите в престижна среда. Явете се на конкурси, няма значение колко са кандидатите и дали сте готови.
Телец
Използвайте максимално този ден за уреждане на важните делови задачи. Тенденцията е всичко да се развива успешно. Ще се намери нужното решение, ще се разберете с колеги и приятели и заедно ще постигнете много. Добре е да обедините сили и интереси с единомишленици. Ден на реката, която става силна събирайки мощ от много потоци и ручеи. Днес всичко е постижимо.
Близнаци
Ден с голяма сила за родените в третата декада. Добре е за старт на нови инициативи, на нови работни проекти и нови дейности, от които ще очаквате стабилни постъпления. Добре е да се върви към обединяване на сили и ресурси, да се сключват нови договори и да се подновяват старите при по-изгодни условия. Ще се постигне много, ако се действа екипно в името на общите интереси.
Рак
За родените в третата декада ще има мъчителни напъни за уреждане на имотни и наследствени дела. Ще срещате опозиция, ще трябва да лавирате между амбициите и един и желанията на друг. Ден на реката, която лъкатуши между двата враждуващи бряга и търси начин да си пробие път към морето на общите ни надежди. До вечерта ще намерите нужното решение.
Лъв
Не пропускайте този ден. Всичко стартирано може да донесе успех и да ви извади от кризите в личен или професионален план. Ще се намери нужното решение и печеливш ход в една трудна ситуация на избор. Ще извлечете ползи от деловата си активност и може да получите повишение. Съберете хората, за които отговаряте и задвижете нов проект. Ще получете подкрепа и финансиране.
Дева
Чудесен ден за старт на нови бизнес проекти, за преговори, събрания и подписване на нови договори. Късметът ще ви следва и при големи покупки. Днес и утре за вас върви обезпечаваща и подсигуряваща програма. Реагирайте на всяко предложение. Може да се натоварите с допълнителни ангажименти, които ще донесат печалби и ще ви свържат подходящите хора.
Везни
Ден на реката, която ще промени посоката, ако срещне преграда и отново ще се устреми към морето на големите си надежди. Така и вие в този ден не оставайте да чакате, ако нещо ви препречи пътя. Потърсете странични варианти и обходни маршрути за постигане на целите си. Нужен е гъвкав подход и добра информираност къде какво се случва и кой предлага най-добрите варианти.
Скорпион
Днес всичко може да потръгне, да намери решението си, да донесе пари и придобивки. Добре е да се подпишат нови договори, да се излезе от рамките на ограниченията и да се тръгне в желаната посока. Обединете сили и ресурси с изпитани във времето партньори. Ден на реката събираща сила от много ручеи и потоци. Сега е момента да се действа като юмрук за общата кауза.
Стрелец
Тенденцията е всичко да потръгне, да се уреди и да си намери мястото. Започнете нова инициатива, подпишете нови договори планирайте за следващите дни отваряне на нов търговски обект. Сега е момента да привлечете спонсори и инвеститори, да представите проектите си, да извадите патенти и разрешителни. Заставате на нова позиция в бизнеса, а тя изисква нов подход.
Козирог
Днес пътят ви лъкатуши между желанията на един и амбициите на друг. Не може да действате директно и да не се съобразявате с реалностите. Ден на реката, а тя ще направи завой, ако стигне до непреодолимо препятствие. Важното е да следвате основната си цел и посока и независимо забавянето до вечерта да постигнете желаните резултати. Не се отказвайте от намеренията си, опитайте пак.
Водолей
Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Всичко предприето ще носи късмет и ще позволи бързо да напреднете в работата и в личния живот. Направете предложение, оженете се, създайте перспективни връзки. Днес може да намерите хората, с които да обедините сили и ресурси в името на обща цел. Всяка инвестиция ще си струва труда, ще носи ползи за всички участници.
Риби
Символ на деня е реката от възможности. Плувате в свои води и до вечерта може да разрешите проблем, който ви мъчи от доста време. Днес и утре може да се постигне невъзможното преди, така че искайте повече, натоварете се с допълнителна работа и ангажименти и включете близките в съвместни творчески начинания. Добре е да кандидатствате по спонсорски програми.
telegraph.bg

Публикувана на
21 Ноември 2022 година