Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише днес

Видяна: 5780 пъти

Овен
Днес и утре Луната от Везни и Плутон от Козирог образуват кармичен кръст с вашето Слънце. Не се събирайте с роднини, не обсъждайте имотни дела и въпроси. Много ще се говори, малко работа ще се свърши. Ще си качите кръвното, ако се включите в групови инициативи, където не се знае кой за какво отговоря и на какво разчита. Здравето е нестабилно, щадете си кръста.
Телец
Един от критичните дни в месеца, в който лесно се стига до конфликти, особено там, където се събират повече хора с различно мислене, цели и интереси. Не влизайте в спорове, не е нужно на никого нищо да доказвате, нещата сами ще се изяснят и всичко ще си дойде на мястото още утре. Икономисвайте си енергията, ограничете разходите. Насрочете си визити и консултации при специалист.
Близнаци
За днес се препоръчват само двустранни срещи и разговори с капацитети в нужната ви област. Не обсъждайте с много хора проблемите си. Не е ден за съвместни инициативи. Разговорите се разводняват, може да се скарате и да спорите за дреболии. И у дома настава голямо суетене за нещо, което не си струва притеснението. Запазете неутралитет, не взимайте страна в споровете.
Рак
Родените във втората декада да не влизат в излишни спорове. Стойте далече не толкова от политиката, колкото от празното политиканстване, от споровете за неща, които нито зависят от вас, нито може да контролирате. Лесно може да се влезе в преразход на сили и средства. Не се изхвърляйте и не показвайте мускули. Щадете кръста и бъбреците. Намалете темпото.
Лъв
Днес е добре да нямате много контакти, да си останете у дома или на приятно и релаксиращо място, където няма да бъдете притеснявани от чужди амбиции и проблеми. Не е ден за събрания, и за сбирка на екипа или на съседите от входа. И за най-дребните въпроси ще има разногласия и спорове. Ще си загубите времето и ще се ядосвате напразно. Само с любимия сте си самодостатъчни.
Дева
Дистанцирайте се от светския шум, не се събирайте с много хора, ако не искате да загубите време в празни приказки. Препоръчителни са двустранните срещи, разговори с учители, спонсори и треньори. Третият е излишен и в любовта, но не са изключени изненади, които може да поставят под въпрос дългогодишни връзки. Не споделяйте плановете си, клюката върши мръсната си работа.
Везни
Колкото хора се съберат на едно място, толкова и мнения и претенции ще има. Напуснете полесражението, ако искате да си спестите нерви и време. Днес е добре да се водят само двустранни разговори, да се търсят и дават консултации насаме. И празничните ви тържества може да се обърнат в празничен конфликт и скандал, който ще разсмее един, но ще насълзи и обиди друг.
Скорпион
Днес печелят индивидуалистите, тези които си имат собствено мнение, държат на него и го отстояват до край. Ако се съберете с повече хора ще водите безкрайни спорове и ще си загубите времето. Но на четири очи може да решите важен проблем и двете страни да бъдат удовлетворени и доволни. Останете насаме с любимия, не канете гости, споделете напиращите страсти и чувства.
Стрелец
Критичен ден в общуването. Където се събере тълпа ще прескачат искри и може да се стигне до размяна на удари. Препоръката е да ограничите контактите, да не ходите по митинги, да си уредите среща на четири очи и да не допускате странични хора в семейните дела. Нужна е избирателност във връзките. Прекратете отношения с хора, които за пореден път ви лъжат или поставят в риск.
Козирог
Днес проблемите са повече за родените във втората декада. Както и да постъпите ще събудите подозрения или ще засегнете нечии интереси. Не е ден за срещи на екипа и участия в съвместни изяви, където не се знае кой пие и кой после ще плаща. Ограничете контактите с хора, с които и друг път сте влизали в разправии. Препоръчват се двустранни срещи. И семейните приятели да са по настрани.
Водолей
За днес насрочете срещи с треньори и учители, но разговорите да се провеждат само на четири очи. Не позволявайте да изтече важна за вас и бъдещето ви информация, независимо кой и защо се интересува. Не се изказвайте неподготвени на общите сбирки. В желанието да се покажете и похвалите ще даде шанс на конкуренцията да ви захапе и да провали някои от важните ви дела.
Риби
Не посещавайте срещи и мероприятия, където се събират много хора. Денят е зареден с конфликтност, скандалите пламват от нищо и има тенденция да се разрастват. Ограничете по възможност и роднинските срещи. И ако трябва да говорите с други двама нека да е с всеки на саме. Така ще знаете кой ви е предал, ако нещо такова се случи. Ден на интриги, губите време в разправии.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Ноември 2022 година