Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои събота носи късмет

Видяна: 8760 пъти

Овен
Ден за постигане на крайни цели, а някой може да сложи край и на дълъг изчаквателен период, да направи окончателен избор в работата и в любовта. С напредването на деня една по една се затварят врати от възможности, изборът ви става много по-лесен и предвидим. Добре е да останете по-дълго или завинаги там, където замръкнете тази вечер. Замислете се за обвързване и брак. Днес е важно какво ще постигнеш, а не какво ще започнеш.
Телец
Крайно време е да си довършите обещаната работа и да стигнете до отдавна преследваната цел. Денят е за приключване, за инвентаризация, за уреждане на наболелите проблеми и добиране на реколтата. Не оставайте нищо неприбрано и неподредено. И в отношенията е време да се стигне до финала, да се направи предложение или всеки да си тръгне по пътя. Намалете активността. Днес е ден за постигане на крайни цели.
Близнаци
Ден на рисково отклонение от посоката, която сте обещали пред себе си или пред някой друг да следвате. Не си променяйте плановете в движение. Може да срещнете изкусители и хора от миналото ви, които ще се опитат отново да ви вкарат в старата програма. Важно е да следвате неотклонно плановете и целите си и да не ги променяте в движение. Ще съжалявате, ако се изкушите. 19-и е разсейващ и губещ за родените в третата декада. Ден на фатално привличане.
Рак
До обед преследвайте неотклонно целта и вземате своето. Ако се разсеете и изпуснете контрола друг ще доминира и ще насочи ползите към себе си. Ден на фатално привличане, особено в любовта. Вървите към изневери или разбирате за такива. Чака ви опасен уикенд, след който всеки може да тръгне на различна страна и отношенията да зациклят. Запазете това, което ви е ценно. Днес важното свършете до обед, след това навлизате в рисков двудневен период.
Лъв
Днес за нищо и за никъде не бързайте. Старайте се да избягвате пренапрежението и да не се товарите физически и психически с проблемите на другите. Следвайте избраната посока. Не започвайте нови начинания и нови връзки. Днес е важно да се прибереш при своите, да намериш път към местата, където са спомените и ценните за вас неща и хора. Прочистете се от насъбраната шлака. Предупреждението за днес е да не се разпилявате, а да следвате точно определената цел и посока.
Дева
Днес успехът е за тези, които няма да си променят плановете и намеренията, независимо колко и какви изкусители ще срещнат по пътя си. Бързайте бавно в деня на костенурката, ако искате да реализирате замислите си. Родените в третата декада са в по-благоприятна позиция и може да получат желаното финансиране и подкрепа, ако стигнат до определения и желан финал. Днес от различни страни ще ви затрупват с предложения, но е добре да следвате избраната вчера посока.
Везни
И независимо какви трудности срещате и какви прегради се налага да преодолеете днес е важно да не се отказвате от целта, която сте си поставили. Ще ви разсейват сладките приказки на близки и любими, а някой ще изисква цялото ви внимание. Но ако сте непреклонни ще постигнете целта си и по някакъв начин ще обезпечите бъдещето си в този ден. Мислете в перспектива. На днешния ден към обед Луната навлиза във Везни и до края на деня поне една важна цел ще бъде постигната.
Скорпион
Ден на фатално привличане. Не обръщайте внимание на страничните погледи, на обажданията и поканите, които целят да ви отклонят от избраната цел и посока. Не изневерявайте, всичко може да се обърка. Всеки поглед встрани ще стопира важни за бъдещето ви начинания. Може да стъпите накриво и в любовта и да замените кон за кокошка само заради брошката и макиажа. Днес за вас действа пръстът на съдбата. Ще се затвори една посока, но друга ще се отвори.
Стрелец
Денят носи късмет за тези, които успеят да си довършат работата и да си постигнат целта. Проблемите ще са за решилите точно днес да променят не само своите, а и чуждите планове. Следвайте избраната посока, независимо какви изкусители срещате по пътя си. До вечерта може да се похвалите с придобивка, а някой ще заеме и мястото, което по право и закон му се полага. Днес важното ще постигнете следобед, не бързайте и не се напъвайте излишно.
Козирог
Днес е важно да си стриктен и организиран, да не се разпиляваш и до си преследваш целта да край. До обед може да постигнете победа и да разрешите поне един проблем. Но с напредването на деня нещо се обърква. Навлизате в период на противопоставяне и конфликти и най-добрите ви намерения ще бъдат зле изтълкувани. Ден на фатално привличане и фатални срещи и в любовта. Днес важното свършете до обед.
Водолей
Девизът на деня е „бързай бавно” и ще стигнеш далече. Всичко, което направите не по правилата и така както сте се разбрали преди ще изисква преправяне и допълнителни разходи. Не е ден за запознанства. Всяко отклонение от зададената програма ще ви вкарва в рискове, които не си струват. Не е ден за изневери и отсъствия от местата на личния ви интерес. Следвайте си целта. Днешният ден позволява да постигнете цели и намерения.
Риби
Денят носи проблеми особено за родените в първата декада. Странично тяло опитва да се вмъкне в личната ви вселена. Не променяйте взетите вече решения, гонете си личните цели и задачи. Не се съобразявайте с натрапници, а и своите оставете да се оправят сами. Ще имате проблем след всяко отстъпление, което направите. Ден на фатално привличане и в любовта. Днес сутринта не взимайте решения за промяна в плана. Спазвайте уговорките.
telegraph.bg

Публикувана на
19 Ноември 2022 година