Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите за петък

Видяна: 5040 пъти

Овен
Ден за лечения и лечебни процедури. Най-силното и важно за вас лекарство в момента е любовта. Вървите към признания, получавате откровение показващо кой е важният за вас човек и от кого трябва да бягате. Не се инатете, не може да задържите статуквото. Нужен е прецизен и гъвкав подход и в отношенията с децата. Признайте си, ако в нещо сте сбъркали и приемете нечии извинения.
Телец
Предприетото днес ще носи ползи и успехи в близка и по-далечна перспектива. Препоръчителни са реформи. Излезте от стария калъп на отношения и делови връзки. Време е да превключите на нова вълна, да влезете в нова среда в бизнеса и в любовта, да намерите нова работа и перспективно партньорство. Давайте направо, кажете си какво мислите и очаквате и поставете условията си.
Близнаци
Днес напрежението непрекъснато ще нараства. Ще са нужни генерални реформи и обрати в начина ви на работа и живот. Започнете първи, за да не се ядосвате после, че някой друг ви е изпреварил. До вечерта Луната застава в опозиция на Нептун и в конфликт с Марс от Близнаци. Няма да се размине без скандал и поставяне на условия. Включвате в действие всички налични резерви.
Рак
Ден с огромна регенерираща и преобразуваща сила. Сега е момента да работите върху фундамента, да си осигурите базата, на която ще градите новия си живот. Някой започва нова работа, друг прави размествания и реформи, които ще улеснят дейността му. Не стойте със скръстени ръце, всичко което уредите днес ще ви помогне в бизнеса, в работата и в живота. Приключете с ремонтите.
Лъв
Днес е от голямо значение на каква база ще стъпиш, какво ще уредиш и какво ще си подложиш за бъдещето. Добре е за покупка на жилище, ателие или офис, за наемни отношения и за заемане на нови позиции в бизнеса. Сега е момента да се окопаете на завоюваните в предните дни и месеци позиции. Мислете и действайте в по-далечна перспектива. Обезпечете и бъдещето на децат.
Дева
Добре е от днес да се започнат реформи, да се направят стъпки в защита на професионалната ви позиция и бизнес интересите ви. Подпишете нови договори, изисквайте повече пълномощия за да организирате комплексно работния си процес. Добре е за среща с шефове, посредници и инвеститори. И ако вече сте стъпили на нова база и позиция, защитете ги с всички възможни средства.
Везни
Днес ще получите важни насоки и може да прозрете правилния избор и път, по който да тръгнете. Проведете разговори с близки, учители и треньори. Заедно може да стигнете до изгодното за всички решение. В момента е важно да се окопаете на нова позиция, да купите имот или да уредите наследствени отношения. Не оставайте нищо на случайността или на добрите намерения на някого.
Скорпион
Ден за реформи, за поставяне на условия, за преговори по належащите въпроси и за старт на нова бизнес програма. Не оставайте в старата губеща позиция. Направете нововъведения и предложения, които ще ви извадят от застоя. Може да получите неочаквано прозрение как да стане това и как да прокарате идеите си на практика. Ден на фундамента. Нужни са здрави творчески съюзи.
Стрелец
Ден на коренната промяна. Сложете край на всичко, което ви пречи да работите и живеете по начина, който ви се харесва. Денят е добър за преместване в нов дом, в нов офис и на нова работа. Заемете позицията, която дава условия за бъдещ растеж, за свободен избор и възможност за кариерно израстване. Всичко ще става с удар и с натиск, не очаквайте да ви направят компромиси.
Козирог
Ден на заземяване и окопаване на по-здрави и стабилизиращи позиции. Може да намерите ново жилище или помещение за офис. Кандидатствайте за субсидии. Всичко, което предприемете ще ви свързва с подходящите хора и места, в които да развивате бъдещите си дейности. Ще усетите къде е добре да се внедрите и към какво да насочите усилията си. Нужен е нов подход и корена реформа.
Водолей
Днес е важно на каква позиция ще застанеш, на каква база ще стъпиш и какво ще избереш като личен приоритет. Ден с огромна преобразуваща и сила. Включете на пълна мощност скритите резерви както в тялото, така и в отношенията и парите. Някой може да купи имот, а друг да се премести на ново място, осигурявайки си желаното кътче за работа и любов. Ден на откровение за правилния избор.
Риби
Днес нещо малко може да не ви достигне, за да уредите важен за вас ангажимент или сделка. Очертава се активно вмешателство в личните ви дела, амбиции и намерения. Няма да мине без допълнителни разходи на сили и средства, ще се наложи да включите скритите резерви, а и децата искат своето. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Туширайте скандалите.
telegraph.bg

Публикувана на
18 Ноември 2022 година