Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

19-годишната Жани с шанс да оцелее, ако й помогнем

Казвам се Жанет Иванова. На 19 години съм. След 2-годишна пауза, отново съм поставена пред изпитание. Обръщам се към вас с молба. През 2017година бях оперирана от онкологично заболяване на яйчника,който беше отстранен.Последва поредица от химиотерапии,които дадоха добър резултат за период. До 2020 година, когато болестта се завърна,само че в друг орган -далака.
Следващата стъпка беше да се отстрани далака. Премахнаха го.Подобно на случая от 2017г. се наложи лечение,химиотерапия. Тогава за първи път се обърнахме към състрадетелните хора за помощ. За 8 дни се събра цялата сума за лечението ми,за което ще бъда вечно признателна на всеки.
Благодарение на лечението всичко беше добре до преди няколко дни, когато бях на профилактичен преглед в клиниката в Истанбул. При ядрено магнитен резонанс се установи наличие на лезии в черния дроб, които трябва да се отстранят възможно най-спешно. Професорите преоръчват заедно с тях да се премахне и левия яйчник и матката,защото там е първоизточника на болестта.
За операцията,1 ден в интензивно отделение и 6 нощувки в болницата, са нужни 130 000 лв. За мен тази сума е огромна. Макар и в тежките времена, в които живеем, надявам се, обаче, че с помощта на милостивите хора е възможно тези пари да бъдат осигурени. Лекарите в Истанбул определиха срок за операцията до 15 ноември.
Ще бъда благодарна на всеки един от вас,отделил и малкото,за да ми помогне и този път..
https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-zani
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG70BUIN95611000708188
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Жани

Публикувана на
24 Октомври 2022 година