Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден е петък според звездите

Видяна: 8380 пъти

Овен
Ден на самарянина, на сърцето преливащо от любов към ближния. Направете едно добро дело и бъдете сигурни, че ще ви се върне многократно. Посетете приятел в нужда, не отминавайте хора с протегната ръка. Може да получите отговори на молби за финансиране по европейски проект и дано успеете да завъртите изгоден бизнес. Помагаме си взаимно, но все пак е добре сам да си помогнеш.
Телец
Днес колкото дадеш, толкова и ще получиш. Включва се каналът на космическата любов. Пречупете личната си амбиция през призмата на приятелството. Помогнете на някого да се изправи и да тръгне редом с вас. Обадете се на тези, които може да ви решат поне някои проблеми. Смирете амбицията, с топлота и обич ще получите много повече, затова раздавайте ги от сърце и душа.
Близнаци
Денят е благ и хармоничен. Не си нарушавайте комфорта, старайте се да помагате на ближния. Може да получите подкрепа по спонсорски програми. Предложете участие на хора, които заслужават награди и поощрения. С напредването на деня се изостря агресията в отношенията. Луна и Нептун от Риби застават в конфликтен аспект с Марс от Близнаци. Засилва се кожната ви алергия.
Рак
Днес ще ви стимулира брилянтният аспект на Луна и Нептун от Риби. Поне едно ваше желание или мечта може да се сбъдне. Хващате златната рибка, появява се покровител и получавате одобрение за позицията, за която кандидатствате. С лекота взимате изпит, намирате спонсор и давате старт на важна инициатива. Вечерта и личната ви муза ще ви посети. Приемайте предложенията.
Лъв
Ще имате повод да разберете кой и доколко ви цени и обича, доколко е склонен да се съобразява с вас и в каква посока интересите ви се разминават. Включва се космическият канал на любовта. Тези, които си прилягат ще се намерят или ще оправят отношенията си. Помислете с какво може да облекчите и улесните живота на тези, които обичате и дано и за вашите нужди някой се погрижи.
Дева
Съветът е да не се предприема нищо отговорно и амбициозно, а да се търси начин да се уредят мирно и тихо проблемите в отношенията. Ден на сърцето и сърдечните работи. Една блага дума ще отвори заключени врати. Време е за жестове към приятели и близки. Не подминавайте и тези, които протягат към вас ръка за помощ на улицата. Който не даде от себе си ще бъде ощетен и забравен.
Везни
Днес е важно всичко да се прави с любов и грижа за ближния. И независимо колко ви е трудно, направете своя компромис и първата крачка към тези, с които в миналото сте имали проблеми. Не се занимавайте с важни и амбициозни дела, всичко ще претърпи промени или ще потъне в прахта на забравата. Но ако стоплите нечие сърце и вие ще получите стимул за работа и действие още утре.
Скорпион
Днес ще получите не само потупване по рамото, но и предложение за участия в изложби и конкурси. Не отклонявайте възможности за участие в благотворителни начинания. Ще бъдете в екипа и на сцената, ще се срещнете с много хора и може да промените нечия съдба. Ден на откровение за нуждите на близки и любими. Ако знаете кой какво иска е време да му го купите и предложите с обич.
Стрелец
Ден за участие в спонсорски проекти, може да спечелите конкурси за финансиране по европейски проекти. Не поемайте прекалени рискове, особено към непознати. Някой ще се опита да ви използва като трамплин за личните си цели. Не участвайте в амбициозни начинания с цел изгода и бърза печалба. Каквото дадете ще ви се върне двойно и тройно. Правете това, за което ви помолят.
Козирог
Ден за участие в благотворителни проекти и дейности с обществено значение. Кандидатствайте за спонсориране. Може да получите одобрение за финансиране по европейски проекти. Ако помогнете на ближния да се измъкне от лична криза и за вас ще дойде подкрепа. Вечерта и личната ви муза ще ви посети. Ще получите вдъхновение и прозрение, ще сътворите нещо гениално. Благодарете за всичко.
Водолей
Днес всяко добро дело и благо начинание ще се отплащат в бъдеще. Включете се в дейности носещи подкрепа и обгрижване за тези, които не се справят в живота. Сами ще станете обект на благотворителност и ще получите нещо, което отдавна ви е нужно, но не може да си го позволите. Ден на презареждане на батериите. Спонсори ще се намерят, ще се отворят заключени врати и сърца.
Риби
Днес бедните художници ще продадат картините си, творците в изкуството ще получат нови ангажименти и предложения за участия в престижни прояви. Ден на благотворителността. Дава ни се шанс да се измъкнем от финансови и лични кризи. Някой ще ви подаде ръка, а и вие ще стоплите нечие сърце с присъствието и помощта си. Каквото повикате в момента, такова ще ви се обади.
telegraph.bg

Публикувана на
07 Октомври 2022 година