Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Бившият й мъж скочи на Мариела от „Гласът“

Мариела Петрова беше една от най-запомнящите се участнички в последния епизод на „Гласът на България“. Талантливата певица изпълни парчето „I feel it coming“ и с гласа си накара Любо Киров и Иван Лечев да обърнат столовете си. Преди качването си на сцената Мариела трогна зрителите с историята за развода си и борбата за попечителство над двете си деца.
Красавицата е родена на 7 март 1986 г. в Исперих, но израства във Варна, където баща й е моряк. През 2005 г. изгрява звездата й на сцената на забравеното днес риалити на Нова телевизия „Стар академи“, след което е беквокалистка на Васил Найденов, работи с Дони и Дани Милев, а няколко години пее и на круизни кораби. Има двама синове - Антоан и Андриян. Разделена е с техния баща, а отношенията между двамата не са никак розови.
„През 2005 г. участвах в първото музикално риалити в България, което се казва „Стар Академи“, и така за една вечер се преобрази животът ми. Беше шок и не ми понесе добре. Впоследствие преодолях това, че хората на улицата ме разпознават. Музиката ме срещна с бащата на моите прекрасни момчета. Много бързо се случиха нещата между нас. Бързо взехме решение да имаме дете и забременях. През 2010 г се появи той – Антоан. 5 години по-късно се появи неговото братче Анди. С бащата започнахме да работим по кораби. Аз не се чувствах добре в нашата връзка, но нещата ескалираха през 2019 г. Опитах да имаме добри отношения в името на децата, но не се получи. Стигна се до адвокати, полиция, съд, Агенция за закрила на детето, децата станаха свидетели на всичко това“ – сподели Мариела и после излезе на сцената.
В същото време бившият й мъж коментира представянето и твърденията й на фейсбук страницата на „Гласът на България“:
„Не мъжът й я изостави, а тя беше хваната с любовник. Децата вървят по стъпките на баща си, той е музикантът в семейството. И на теб детето да ти се обади от България и да ти каже, че с брат му са спали в един чичко, докато ти градиш семейство и бъдеще, и ти няма да си очарован. Драмата е ясна, гласът липсваше. Пя фалшиво“ – коментира Тихомир, който участва в „Мюзик Айдъл“.
Много от зрителите скочиха срещу грозния коментар на бившия мъж, който явно не може да прости на експоловинката си за изневярата. Част от коментарите защитават Мариела, но има и такива, които са на страната на мъжа й.лупа

Публикувана на
06 Октомври 2022 година