Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Кои са способни да ви скъсат нервите

Да, астролозите имат обяснение за всичко, дори и за най-неприятните черти на хората, гледайки зодиакалния им знак. Според тях най-изнервящите зодии са точно пет, способни да изкарат всеки от кожата му.
Рак

Те рядко го правят нарочно, но чувствителността им може да бъде доста натоварваща в някакви моменти, особено за хората, които са им най-близки и отнасят най-много от изблиците им. А и настроението им така често се променя, че една връзка или просто приятелство с тях, може да се усети като скоростно влакче. По-дразнещата им черта обаче, е че са безкрайно обсебващи и щом се докопат за нещо желано, правят и струват с всичките си сили. Хубавото при тях е, че когато се адаптират, стават много лоялни и са чудесни грижовни партньори.
Водолей
Макар и да е един от най-интелигентните знаци, противоречивият му характер може да ви побърка. Те са досадници, които не поддават на натиска и макар да са добри, ако нещо не се случва по техния начин... Е, то просто не се случва. И ако някой е наранен, че мнението му не се приема, това си е техен проблем, поне според водолея. Те не обичат да се променят, не желаят да го правят, дори за най-близките си, а това често гони хората около тях.
Близнаци
Човек може да изпита буквална физическа умора от прекарване на малко време с един близнак. Един близнак, но двама души, обзели тялото и душата им, готови за истински ураган от емоции, действия, мнения и решения. Те са адаптивни, но им отнема време да превключат и то не защото не могат, а защото не искат да оставят хубавите неща, за които са се вкопчили. Макар и да са очарователни и забавни, закачащи всеки в стаята за себе си, трудно сменят скоростите и понякога главата може да ви заболи от тях.
Лъв
Лъвът може да бъде много благ и грижовен, но характерът му в никакъв случай не е лек. Все пак е лъв. Те са големи самохвалковци и макар да са интересни, интелигентни и забавни, могат да са много изморителни. Но чертите, които най-често побъркват хората, са способността им за много драма и много шум. Тяхната самоувереност понякога ги кара да се надценяват, а поведението им в този случай дразни доста хора около тях.
Овен
Нетърпеливи, амбициозни и неспособни на пауза и отстъпка, овните изненадват и винаги бързат да свършат и вземат каквото са решили, че трбява да стане сега. Всеки по-лежерен знак около тях може да се изнерви за части от секундата от цялото препиране на овена, който просто не е способен да си обясни как всички останали могат да бъдат толкова спокойни.
Actualno.com

Публикувана на
06 Октомври 2022 година